Király 100 Gastro Corner - Budapest

Hagyomány és megújulás! Jelszavunk, hogy "jó ételt, csak a legjobb alapanyagokból"! XXI. századi technológia, de csak annak az ételnek aminek jól áll! Meghitt vacsorák mellett kiválóan alkalmasak vagyunk családi, baráti és céges rendezvények lebonyolítására. Különtermünk 60 személyes!

Vendéglátás  >   Étterem
Budapest és környéke   >  Pest  >  Budapest
Jellemzők: Magyaros ételek, Házias ételek, Grill ételek, Nemzetközi konyha, A la carte
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Király 100 Gastro Corner - Budapest SZÉP Kártya
Az 1893-ban épült éttermünket 26 éve irányítjuk a vendégeink minden kívánságát lesve. Meghitt vacsorák mellett kiválóan alkalmasak vagyunk családi, baráti és céges rendezvények lebonyolítására. Különtermünk 60 személyes, de a teljes étterem lezárása esetén akár 150 főt is tudunk fogadni. Széleskörű kistermelői beszállítóink segítségével egyedi menüket is össze tudunk állítani.

Mangalica ételeink kiválóságát bizonyítja, hogy megkóstolásukra még Dél-Koreából és Japánból is sokan zarándokolnak el hozzánk úgy, hogy országaikban terjesztik jó hírünket. Köztudott, hogy ezen országok lakói megszállottjai a magas minőségnek.
Cím:
1068 Budapest, Király u. 100.
Tel.: (1) 351 6793
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
47° 30' 23.1" N, 19° 4' 13.5" E


Megközelítés:
Parkolás az utcán, de senki ne riadjon meg, mivel 80-100 méteres körzetben minden autós találhat magának helyet! Ajánlhatjuk még a sofőrsegély és taxi igénybevételét is!

Kiemelt elfogadó helyek: