Kenese Bay Garden Resort & Conference - Balatonkenese

Szállodánk a fővárostól csupán egy órára, közvetlenül a Balaton partján fekszik, három hektár parkosított területen. A szálloda egyedülálló élményt nyújt: lenyűgöző helyszín a saját partszakasz és a csodás balatoni panoráma miatt. Éttermünkben gasztronómiai élményekkel találkozhat.

Szállás  >   Hotel****
Közép-Dunántúl   >  Veszprém  >  Balatonkenese
Jellemzők: Wellness, Családbarát, Aktív pihenés, Vízparti-vízközeli, Rendezvényhelyszín
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Kenese Bay Garden Resort & Conference - Balatonkenese SZÉP Kártya
Szeretne Balatoni panorámával ébredni? Nálunk, a Kenese Bay Garden Resort & Conference-nél ez lehetséges! Párban, családdal, baráti társasággal is tökéletesen kikapcsolódhat Nálunk. Szállodánk a fővárostól csupán egy órára, közvetlenül a Balaton partján helyezkedik el. 255m2-es wellness részlegünkben feltöltődhet, ha pedig inkább az aktív kikapcsolódást részesíti előnyben, számtalan bel- és kültéri programlehetőség áll a rendelkezésére.

A saját partszakasz romantikus séták helyszíne, a 3 hektáros területen a játszótér, kültéri sporteszközök, mini golf pálya, tenisz-, kosárlabda- és műfüves focipálya nyújt kikapcsolódást vendégeinknek. Ha rossz az idő, Nálunk akkor sem fog unatkozni. Beltéri billiárd, csocsó, darts, ping-pong, bowling pálya használatára van lehetősége. Wellness után frissüljön fel a balatoni kilátással rendelkező bárunkban, mely tökéletes helyszíne a kellemes beszélgetéseknek.
Cím:
8174 Balatonkenese, Parti sétány 51.
Tel.: (88) 622 100
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
47° 1' 40.7" N, 18° 7' 25.2" E


Megközelítés:
Budapestről az M7-es autópályán a balatonvilágosi lehajtóig, onnan a 71-es úton közelíthetjük meg, Keszthely-Fenékpuszta vagy Lepsény irányából. A településen kijelölt kerékpárút halad át, és sok csillapított forgalmú utca alkalmas a kerékpározásra. Balatonkenese vasútállomás a MÁV 29. számú Székesfehérvár–Tapolca-vasútvonalon fekszik.

Kiemelt elfogadó helyek: