KE-KI Speedfitness Stúdió - Budapest

Fogyni szeretnél, vagy éppen erősödni? Az eredményeink magáért beszélnek! Te elképzeled, Mi pedig segítünk megvalósítani alakformáló vágyaidat, hogy ne csak vágyaid legyenek. Tedd oda magad és ne álmodozz! "Az ápolt külső és jó megjelenés magabiztosabbá, sikeressé tesz az élet minden területén".

Szabadidő  >   Szépség
Budapest és környéke   >  Pest  >  Budapest
Jellemzők: Középkorúaknak, 50 év felettieknek, Életmód, Szépségápolás, Testedzés
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
KE-KI Speedfitness Stúdió - Budapest SZÉP Kártya
A Ke-Ki Speedfitness Stúdió XVI.ker, Árpádföld családias hangulatú szalonja. Szalonunkban a leghatékonyabb és legkorszerűbb test- és kozmetikai eljárásokat alkalmazzuk, figyelembe véve vendégeink igényét. Alakformáló kezeléseinkkel segítjük a vendégeinket a rohanó, stresszes életmód és a mozgásszegény életmód hatása miatt kialakuló túlsúly csökkentésében. Amennyiben hozzánk fordul, személyre szabottan választhat a kezelési technikák közül, melyik a legmegfelelőbb a bőre szépítésére, fiatalítására, illetve teste karcsúsítására.
Cím:
1162 Budapest, Vezekény utca 2.
Tel.: (30) 656 1782
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
47° 32' 5.6" N, 19° 12' 41.2" E


Megközelítés:
Tömegközlekedéssel: Budapest Örs vezér térről a 31-es busszal, vagy a Csömöri HÉV-vel. Autóval Az Örv vezér térről A Veres Péter úton Kistarcsa felé a Cinkotai hévnél balra, majd a Budapesti úton jobbra a Vezekény utcáig.

Kiemelt elfogadó helyek: