Katica Apartman - Miskolc

A Katica apartman Miskolc belvárosához közel, mégis csendes helyen található. Kialakításakor elsődleges szempontunk a kényelem volt, így az érkezőket 180 cm széles boxspring ágy várja, 140 centiméteres síkképernyős uhd smart led tv-vel. A konyha és a fürdőszoba jól felszerelt.

Szállás  >   Apartman
Észak-Magyarország   >  Borsod-Abaúj-Zemplén  >  Miskolc
Jellemzők: Bababarát, Városlátogatás
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Katica Apartman - Miskolc SZÉP Kártya
A kisgyermekes családokra is gondoltunk, így nem kell otthonról elhozni az összecsukható kiságyat, etetőszéket, baba fürdető kádat, wc szűkítőt vagy bilit. Apró játékokkal és könyvekkel várjuk a legkisebb vendégeinket is. A közelben három modern játszótér is található.

Miskolc város gyönyörű, egy hét is kevés a felfedezéséhez. A teljesség igénye nélkül felkeresésre érdemes helyszínek: Miskolctapolca Barlangfürdő, Diósgyőri Vár és a Lovagi Tornák tere, Miskolci Nemzeti Színház, Vadaspark, Lillafüredi vízesés és Kalandpark.

Ezen kívül érdemes a Lillafüredi kisvasúttal túrázni egyet, mely útja a hűs erdőn át vezet Lillafüredre, majd tovább Garadnára. Lillafüredről Segway túrák is indulnak, vagy libegőre is lehet szállni. Egy másik napon a város másik legszebb helyén, Miskolctapolcán lehet bobozni, vagy vízibiciklizni a hattyúk között a tavon, vagy felkeresni az Avalon parkot, ahol kicsik és nagyok is találnak egy egész napra való élményt.

Kirándulni lehet a festői Bükkszentkereszten, ahol meg lehet nézni a híres Gyuri bácsi gyógynövénykertjét, vagy a neves gyógyító köveket, vagy lehet Szentlélek felé venni a irányt, ahol a Látókövekről szép időben a Tátra csúcsai is látszódnak.
Cím:
3525 Miskolc, Mátyás király u. 40. 2/3.
Tel.: (30) 431 2260
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
48° 6' 30.3" N, 20° 46' 18.3" E


Megközelítés:
Megközelítés autóval, tömegközlekedéssel egyaránt egyszerű. A belváros közelsége miatt a parkoló a házak előtt fizetős, de az utca végén van egy ingyenes szakasz, így erre nem kell külön költeniük Vendégeinknek.

Kiemelt elfogadó helyek: