Kastély Kávézó - Gyula

A legjobb minőség, a legtökéletesebb kiszolgálás - ahogyan azt a vendég egy kastélyban elvárja. Arra törekszünk, hogy nálunk grófnak, grófnénak érezze magát minden látogató. A kávézó szolgáltatásai nem csak a kiállítás megtekintői számára érhetők el.

Vendéglátás  >   Kávézó, cukrászda
Dél-Alföld   >  Békés  >  Gyula
Jellemzők: Sütemények, Koktélok, Kerthelyiség-terasz, Felszolgálás
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
Kastély Kávézó - Gyula SZÉP Kártya
A legjobb minőség, a legtökéletesebb kiszolgálás - ahogyan azt a vendég egy kastélyban elvárja. Arra törekszünk, hogy nálunk grófnak, grófnénak érezze magát minden látogató. A kávézó szolgáltatásai nem csak a kiállítás megtekintői számára érhetők el, önálló bejáratával és nyitva tartásával mindenkit vár, aki italaival, kávékülönlegességeivel szeretne feltöltődni, süteményeivel kényeztetné magát.

Fontos tudnod, hogy műanyag helyett PLA szívószálat adunk a Kastély Kávézóban. A PLA tulajdonságaiban hasonlít a hőre lágyuló műanyagokra, azonban a hagyományos értelemben vett műanyagokkal ellentétben ez az anyag növényi keményítőből készül, ezért biológiai úton lebontható.
Cím:
5700 Gyula, Kossuth u. 15.
Tel.: (66) 650 218
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
46° 38' 41.8" N, 21° 16' 57.4" E


Megközelítés:
A Kastély Kávézót Gyula belvárosában, a Gyulai Almásy-kastély Látogatóközpontban találod meg. A város Budapest felől az M5 autópályán, majd a 44-es úton, míg Szeged és Debrecen felől a 47-es úton, Békéscsabán keresztül közelíthető meg.
Vonattal békéscsabai átszállással jutsz el a városba.

Kiemelt elfogadó helyek: