Kaptárkő Vendégház - Kács

Kaptárkő Vendégház - az élmények tára! Kikapcsolódás a Bükkben, egész évben! Nyugalom és kényelem egy páratlan vendégházban. A kétágyas szobától a családi vendégszobáig 2013-ban épült vendégházunk Kács központjában áll, a szobák kényelmesek, minden igénynek megfelelőek.

Szállás  >   Vendégház
Észak-Magyarország   >  Borsod-Abaúj-Zemplén  >  Kács
Jellemzők: Bababarát, Családbarát, Akadálymentesített, Falusi turizmus, Hegyvidéki
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Kaptárkő Vendégház - Kács SZÉP Kártya
Családok, baráti társaságok részére ideális hely, vendégházunkról és szolgáltatásainkról honlapunkon tájékozódhat! A település és annak környezete számos kikapcsolódási lehetőséget nyújt vendégeink részére.

A kétágyas szobától a családi vendégszobáig 2013-ban épült vendégházunk Kács központjában áll, a szobák kényelmesek, minden igénynek megfelelőek, a vendégházban és környékén pedig számtalan kikapcsolódási lehetőség várja. Vendégeink elhelyezését szolgálja 2 db 5 fős, melyből az egyik akadálymentes kialakítású, 1 db 4 fős, 2 db 2 fős vendégszobák. A lakrészekhez különálló fürdő és WC tartozik. A szobákról képet a galériában talál. A 25 fő befogadására alkalmas közös étkező, konyha lehetőséget biztosít az önellátó étkezésre, valamint szabadidős tevékenységek folytatására.

Szabadidős lehetőségek, élményprogramok, kicsiknek, nagyoknak, nagyiknak, családoknak szóló tematikus program ajánlatainkkal szeretnénk megismertetni a környék nevezetességeit, színessé tenni a Kaptárkő Vendégházban eltöltött időt.
Cím:
3424 Kács, Dózsa György utca 8.
Tel.: (30) 212 3099
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
47° 57' 20.8" N, 20° 36' 52.4" E


Megközelítés:
Az M3-as autópályáról a mezőkeresztesi lejárattól közelíthető meg közúton, Bükkábrányon és Tibolddarócon keresztül.

Kiemelt elfogadó helyek: