Kaktusz - a Mexikonyha - Budapest

Kaktusz - A mexikonyha pár méterre a Blahától! A legjellegzetesebb mexikói ételek mellett, különleges hamburgerekkel, levesekkel várjuk vendégeinket. Az elkészült ételeket elvitelre és helyben fogyasztásra is lehet kérni, telefonon előrendelést is fogadunk.

Vendéglátás  >   Büfé, ételbár
Budapest és környéke   >  Pest  >  Budapest
Jellemzők: Vegetariánus ételek, Nemzetközi konyha, Pultos kiszolgálás
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Kaktusz - a Mexikonyha - Budapest SZÉP Kártya
Mexikó ízeit hoztuk el!
A burritot, a quesadillat csirkés, marhás, vagy akár vegetáriánus változatban is elkészítjük. A kukoricalevesünkért elég nagy távolságot is megtesznek visszatérő vendégeink, de a zöldséglevesünket chipotle paprikával is egyre többen keresik.

3 féle menüt tudunk ajánlani kedvezményes áron mindössze 1500 Ft-ért. Az édesszájúaknak a körben töltött fánk és forró csoki biztosan ízleni fog. Az ételek után biztos jól esik egy kávé, vagy valamilyen innivaló. A hagyományos üdítők mellett, valódi mexikói üdítőt, több ízben is megtalálhatnak a Kaktuszban.

Aki egy kicsit ütősebbet szeretne sörkülönlegességek és meggyfreccs között válogathat!

Nyitva tartás hétfőtől szombatig 10-től 22 óráig
Cím:
1085 Budapest, Somogyi Béla u. 10.
Tel.: (1) 34 44 693
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
47° 29' 43" N, 19° 4' 11.5" E


Megközelítés:
A Blaha Lujza téret M2-es metróval, 4-es 6-os villamossal, valamint busszal lehet megközelíteni. A tértől gyalog 1-2 perces séta a régi Corvin áruház bal oldalán, a Somogyi Béla utcán. Autóval a körútról, a Rákóczi útról és a Gutenberg tér felől is megközelítő az utca.

Kiemelt elfogadó helyek: