Jóga-Neked Életmód Sziget - Székesfehérvár

Jóga-Neked Életmód Sziget a belváros közelében Székesfehérváron. Hatha jóga, office, női, senior, tini és sulis jóga minden korosztály számára. Nyári jógatáborok, hang-és gongfürdős relaxációk, intim torna nőknek és férfiaknak.

Szabadidő  >   Egészség
Közép-Dunántúl   >  Fejér  >  Székesfehérvár
Jellemzők: Csoportoknak, Gyermekeknek, Fiataloknak, Középkorúaknak, 50 év felettieknek
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Jóga-Neked Életmód Sziget - Székesfehérvár SZÉP Kártya
A JÓGA több mint testmozgás. A jóga az egész emberi lényt magába foglalja. A JÓGA egy lehetséges mozgásforma arra, amit keresel. Egy út önmagunk megismerése felé. Életmód, egészség, vitalitás, stresszoldás, relaxáció, harmónia, lendület minden korosztály számára.

OFFICE jóga az ülő munkát végző irodai dolgozók részére ajánlott, illetve azoknak, akik egyhangú mozgást végeznek. A teljes test átmozgatásával megelőzzük a későbbi testi fájdalmak kialakulását, vagy éppen helyreállítjuk a derék és hátfájást, kilazítjuk a merev csípőt és a vállízületeket, sokat nyújtjuk a megrövidült izmokat és lazítunk testi, értelmi és érzelmi szinteken.

A SULI jóga (6-12 évesek számára ajánlott), a TINI jóga (13-18 éves kamaszoknak szól testtartás javítására, stresszoldásra, önbizalom növelésére, figyelemhiányos problémák kezelésére, a félelmek feloldására, társas kapcsolatok erősítésére.

A NAGYI jóga a szépkorúaknak egy kíméletes mozgásforma, hogy aktív és minőségi életet élhessenek ebben az életkorban is. Az ízületek, a gerinc mozgékonysága, rugalmassága ugyanis visszaállítható, megtartható, a hátizmok erősíthetők, az agysejtek száma is gyarapodik a mozgás hatására. Mozogj életkorodnak megfelelően, hogy teljes életet élhess! Mozogj az egészségedért, önmagadért!

A Jóga-Neked Életmód Szigeten családias környezetben, értő figyelemben jógázhatsz kis csoportban vagy nagyobb közösségben, sőt magárórán is hozzáértő jógaoktatókkal. A Te igényeidhez alkalmazkodunk lehetőségeinkhez mérten. Nézz be hozzánk bátran!

Akkor is, ha még csak gondolatban jógázol, akkor is, ha most szeretnéd elkezdeni a jógát és akkor is, ha új közösséget keresel magadnak.
Cím:
8000 Székesfehérvár, Zichy liget 11., 3/16.
Tel.: (30) 662 3990
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31. az órarendi órák szerint. Bejelentkezés
GPS:
47° 11' 52.7" N, 18° 24' 32.8" E


Megközelítés:
A Jóga-Neked Életmód Sziget a belvároshoz közeli Zichy ligetben található egy 3. emeleti társasházban. Autóval tudsz parkolni a ház melletti fizetős parkolóban, vagy a közeli utcákban ingyenesen.

Kiemelt elfogadó helyek: