Indoor MiniGolf - Budapest

Közel 1000 m2, 3 mágikus világ, 18 UV festésű minigolfpálya, foszforeszkáló labdák, golfütők és lehengerlő 3D-s élmény garantált! Az Indoor több, mint a város legizgalmasabb MiniGolf-klubja. Csoportos kikapcsolódás, közösségi tér, páratlan rendezvényhelyszín egész évben, bármilyen időben.

Szabadidő  >   Egyéb szabadidő
Budapest és környéke   >  Pest  >  Budapest
Jellemzők: Csoportoknak, Fiataloknak, Családoknak, Extrém kikapcsolódás, Szórakozás
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Indoor MiniGolf - Budapest SZÉP Kártya
A belváros központjában található formabontó MiniGolf élményközpont célja új lehetőségeket nyújtani a Budapesten kikapcsolódni és szórakozni vágyók számára. Tehetséges művészek által készített, sötétben foszforeszkáló belső tereink három tematikus szobán átívelő kreatív golfpályákat rejtenek, ahol különleges világokon keresztül kalandozva semmihez sem fogható játékélményben lehet része az idelátogatóknak. Három egyedülálló termen keresztül 18 pálya vár a felfedezőire, akik káprázatos 3D-s, UV festésű pályáinkon „lőhetik” ki magukat az űrbe, izgulhatják végig a horror szobát és kirándulhatnak a varázslatos erdőben!

Mindemellett Budapest első világűr-büféje igazán lélegzetelállító hangulattal és egyedi kínálattal várja a hozzánk érkezőket!

Extrém fotó- és selfie pontok garantálva! Termeink: Galaxis, Varázslatos erdő, Horror.

Büfénk széles körű étel- és italkínálattal fogadja a hozzánk érkezőket. Vegyék célba Budapest legújabb és legexkluzívabb kalandcentrumát!

A MiniGolf központ 12 éven aluliak számára nem ajánlott!
Cím:
1061 Budapest, Király utca 8-10. Central Passage
Tel.: (70) 940 0753
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
47° 29' 54.3" N, 19° 3' 23.8" E


Megközelítés:
Budapest belvárosában, a Király utcában helyezkedik el az Indoor Budapest MiniGolf. Ha gyalog érkezel, a Deák tér irányából 2 perc sétával érhetsz el hozzánk. Ha autóval jönnél, az épület mélygarázsában van lehetőség kedvezményes parkolásra. Ebben az esetben a parkolási kártyát hozd magaddal és ne felejtsd el lepecsételtetni a 20%-os kedvezményért!

Kiemelt elfogadó helyek: