Idill Hotel - Cserszegtomaj

A cserszegtomaji Idill Hotel az ország első, Valóban felnőttbarát szállodája. A hotel a természetes, melegvízű gyógyforrástól mindössze 2500 méterre várja Önt nyugati panorámás, gyönyörűen parkosított, 4700 négyzetméteres, csendes területen. Hotelünkbe 14. életévüket betöltött vendégeket várunk!

Szállás  >   Hotel***
Nyugat-Dunántúl   >  Zala  >  Cserszegtomaj
Jellemzők: Wellness, Falusi turizmus, Vízparti-vízközeli
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
Idill Hotel - Cserszegtomaj SZÉP Kártya
A felnőttbarátság nálunk nem csak azt jelenti, hogy hotelünkben csak 14 évnél idősebb vendégeket fogadunk, hiszen ez csupán gyerekmentesség lenne. Mi valóban szeretnénk több, kiemelkedőbb élményt nyújtani felnőtt vendégeink számára csupán a zavartalan, gyermekzsivajtól mentes pihenésnél. Jöjjenek hozzánk azért, mert szeretnének feltöltődve visszatérni gyermekeikhez, vagy csak azért, mert egy különlegesen romantikus, a párkapcsolatokra is hangsúlyt fektető szállodára vágynak.

Természetesen adott a csendes, elvonulásra alkalmas helyszín, ahol az ember szerelmesen bújhat össze párjával, de igazán kapcsolódó szolgáltatásaink teszik különlegessé és valóban felnőttbaráttá wellness hotelünket.
Cím:
8372 Cserszegtomaj, Sümegi út 35.
Tel.: (70) 636 6481
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
46° 48' 19" N, 17° 12' 24.1" E


Megközelítés:
Autóval az M7-es autópályáról a balatonszentgyörgyi kijáratnál kell lehajtani. Keszthely, majd Sümeg irányába kell haladni.
Vonattal Keszthely állomásig tudnak utazni, onnan igény esetén transzfert biztosítunk.

Kiemelt elfogadó helyek: