Ibolya Vendégház - Tés

Szeretettel várjuk mindazon pihenni vágyókat, akik a zajos mindennapok után Tésen csendes, tiszta levegőjű bakonyi faluba szeretnének eltölteni pár napot,felfedezni a bakonyi táj csodás világát. Közelbe található Székesfehérvár a koronázó város, Veszprém a királynék városa, Zirci arborétum, apátság.

Szállás  >   Vendégház
Közép-Dunántúl   >  Veszprém  >  Tés
Jellemzők: Falusi turizmus, Hegyvidéki
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Ibolya Vendégház - Tés SZÉP Kártya
Vendégházba 2 különálló apartman van, melyek teljesen felszereltek. A konyhába főzési lehetőség biztosított. Mindegyik apartmanba 3-3 fő elhelyezését tudjuk biztosítani, szükség esetén mindegyik pótágyazható. Baráti társaság esetén összenyitható.

Biztosított a szabadba való bográcsozás, grillezés (felszerelést biztosítjuk). Az udvarba a gyermekek szabadon játszhatnak. Parkolás az udvarba. Túra felszereléseket, kerékpárokat zárt helyen lehet tárolni. Tulajdonos jelenlétével nem zavarjuk a kikapcsolódni vágyók pihenését.
Cím:
8109 Tés, Petőfi Sándor utca 15.
Tel.: (20) 535 2415
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
47° 15' 25" N, 18° 1' 41.6" E


Megközelítés:
Vonattal Várpalotára, onnan autóbusszal a buszmegálló kb 300 méterre van a vendégháztól. Személygépkocsival a 8-as főútról Várpalota felől 12 km-re van a Tés.A falu főutcáján található a vendégház.

Kiemelt elfogadó helyek: