Hűs Udvar - Noszvaj

A Hűs Udvar a Dél-Nyugat Bükk legkarakteresebb településén, Noszvajon fekszik, ahol a legtisztább a levegő, ahol csodát teremnek a szőlős dűlők, ahol megigéző a Bükkös-Erdős táj. Mindez teljes nyugalmat, harmóniát, kikapcsolódást és rengeteg élményt nyújt mindazoknak, akik erre igényt formálnak.

Szállás  >   Vendégház
Észak-Magyarország   >  Heves  >  Noszvaj
Jellemzők: Bababarát, Családbarát, Falusi turizmus, Aktív pihenés, Hegyvidéki
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
Hűs Udvar - Noszvaj SZÉP Kártya
A Hűs Udvar 2 személy vagy legfeljebb egy 3 gyermekes család kényelmére nyújt pihentető megoldást. Az 50 m2-es ház egy franciaágyas szobával és egy 3 gyermek számára készült emeletes ágyas térrel rendelkezik. A ház része továbbá a konyha-nappali, a fürdőszoba és a tornácos pihegő.

A Hűs Udvar vintage esszenciáját az ott növő diófák adják. Meghatározzák a teljes karakterét. A noszvaji kőkultúrával vegyülve pedig hűs, kényelmes pihenést biztosítanak a támfalba épített nyársaló-bográcsozó térrel és a fedett színnel együtt akár a legnagyobb kánikulában is. A hangulatot a ház hideg rozéja és szénsavas bodzaszörpje jelentősen fokozza.
Cím:
3325 Noszvaj, II. Rákóczi Ferenc út 34.
Tel.: (20) 238 8610
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
47° 56' 34" N, 20° 28' 30.7" E


Megközelítés:
Autóval az M3-as autópályán vagy a 3-as főúton az egri vagy a mezőkövesdi lehajtónál letérve Egeren, Bogácson vagy Szomolyán áthatadva érhető el a falu.
Busszal Eger felől lehet eljutni a faluba.

Kiemelt elfogadó helyek: