Hotel Zéta - Lenti

Szállodánk a Lenti Gyógy és Termálfürdőtől alig 600 m-re, a várost átszelő 75 sz. főút mellett található. A mediterrán környezet, az ínycsiklandó ételek és az igényesen berendezett szobák együttesen szolgálják vendégeink kényelmét. Ingyenes, 30 gk befogadására képes parkolót biztosítunk vendégeinknek.

Szállás  >   Hotel***
Nyugat-Dunántúl   >  Zala  >  Lenti
Jellemzők: Családbarát, Városlátogatás, Aktív pihenés, Vízparti-vízközeli, Rendezvényhelyszín
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Hotel Zéta - Lenti SZÉP Kártya
A 77 férőhelyes Hotel Zéta igényesen kialakított, kényelmes szobákkal és apartmanokkal várja vendégeit. 2 db négyszemélyes és 2 db hatszemélyes apartman, 4 db egy ágyas, 18 db kettő ágyas és 5 db három ágyas szoba áll a vendégek rendelkezésére. Minden szobához tartozik tv, wc, fürdő, hűtőszekrény és széf.

Remek szálláslehetőséget kínálunk városunkba látogató, pihenni vágyó vendégeinknek, üzletembereknek. Tranzitszállásként a közeli országokba - Szlovénia, Ausztria, Horvátország, Olaszország - utazóknak,valamint csoportoknak remek szállás lehetőség.Kerékpáros, és egyéni turistáknak ideális kiinduló pontja, a közeli Őrség, Hetés és Muravidék felfedezése.
étterem
ingyenes őrzött parkoló
Cím:
8960 Lenti, Kossuth u. 83.
Tel.: (30) 956 2736
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
46° 37' 20.2" N, 16° 31' 30" E


Megközelítés:
Szállodánk a várost átszelő 75 sz. főút mellett található közvetlenül. Szlovénia, Ausztria és Horvátország a közelben. A buszpályaudvar 1500 m, illetve a városközpont 1200 m.

Kiemelt elfogadó helyek: