Hotel Viktória Vendégház és Étterem - Balatonalmádi

A Hotel Viktória Vendégház Balatonalmádi földrajzi középpontjában, a városka forgalmas centrumától és a Balaton parttól is csak néhány percre, nyugodt, csendes környezetben található. Családias, családbarát panzió, a lehetőségekhez képest rugalmas kiszolgálással.

Szállás  >   Vendégház
Közép-Dunántúl   >  Veszprém  >  Balatonalmádi
Jellemzők: Családbarát, Városlátogatás, Vízparti-vízközeli
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MKB
K&H
Hotel Viktória Vendégház és Étterem - Balatonalmádi SZÉP Kártya
A patinás – század elején vendégfogadónak épült ház - a felújítás után kétágyas, fürdőszobás szobákkal, elegáns, de családias étteremmel várja vendégeit. A romantikus gyertyafény mellett kellemes zongoramuzsikát hallgathatnak, és hangulatos kerthelyiség is rendelkezésre áll.

A mediterrán hangulatú teraszról szép kilátás nyílik az Almádit körülölelő hegyekre. A kertben fűtött medence, az autók részére zárt parkoló áll rendelkezésre. Wifi internet a ház nagy részében ingyenesen elérhető.

Éttermünk a menüválasztásos, félpanziós vacsorán kívül előzetes bejelentkezés alapján fogad vendégeket. Kitűnő helyszíne családi és baráti rendezvényeknek, alkalmas kisebb létszámú esküvők, házassági évfordulók, születésnapi, ballagási bankettek megtartására.

Látogasson el hozzánk, szeretettel várja a Mészöly család!
Cím:
8220 Balatonalmádi, Bajcsy-Zsilinszky út 40-42.
Tel.: (88) 438 940
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
47° 1' 57.9" N, 18° 1' 1.2" E


Megközelítés:
A Bajcsy-Zsilinszky út a Balatonalmádit átszelő (az M7-es autópályához közvetlenül kapcsolódó) 71-es főútvonalról nyílik.
A városközponttól megközelítve az első nagyobb kereszteződésben kell balra kanyarodni.

Kiemelt elfogadó helyek: