SZÉP Kártya elfogadóhelyek Balatonalmádi térségében

Kiemelt balatonalmádi (és környéki) elfogadó helyek:

A település kedvelt célpontjává vált a belföldi turizmusnak, kellemes hangulata, érdekességei, nyugodt pihenésre alkalmas helyei mind-mind vonzóvá teszik a környéket, ezen túl a Szépkártya elfogadóhelyek Balatonalmádi térségében is szép számmal gyarapodtak, így a kedvező fizetési lehetőségek is tovább segítik a turizmus helyzetét.

További látnivalók és SZÉP Kártya elfogadóhelyek Balatonalmádi településen:

A Balaton északi partjának legfelső csücskében, az Öreg-hegy tó felé néző oldalán terül el Balatonalmádi. A gyorsan fejlődő üdülővárosra nagyszerű hatással van Veszprém megye székhelye, mely közel fekszik a városhoz. A város fő részei Almádi mellett Káptalanfüred, Budatava és Vörösberény. Az ide érkezők két nagy strand közül is választhatnak. A Wesselényi strand az északi part egyik legnagyobb és legkedveltebb strandja, míg a város keleti felén a családias hangulatú Budatava strand várja a fürdőzőket. A balatonalmádi Vízimúzeum 2006 nyara óta várja a látogatókat. A különleges gyűjteményben a horgászattal kapcsolatos, ritka relikviák találhatóak. Százéves faorsó, világháború előtti bakelit orsó, és számos más horgászcikk került itt bemutatásra. A múzeum az év minden napján nyitva van.
A városi látnivalók között feltétlenül meg kell említeni a 375 sorozatszámú gőzmozdonyt, mely a Vöröskő hídon áll. Akik végig járják a Vörös Homokkő Tanösvényt, a mozdonyt is megcsodálhatják. A közelben található a Csere-hegyi kilátó, valamint a Vörös Homokkő Tanösvény egyik állomása, az Óvári-kilátó is, melyek csodás panorámát biztosítanak. Természetesen plasztikkártya elfogadó helyek Balatonalmádiban is találhatóak.

Fedezze fel a Széchenyi Pihenő Kártya elfogadó helyeket Balatonalmádi környékén és takarékoskodjon akkor is, ha pihen és kikapcsolódik. A weboldalunkon minden információt és lehetőségek megtalál, amire csak szüksége lehet.