Hotel Mediterrán - Pécs

A három épületből álló szállodában 30 szoba és 2 apartman biztosítja 72 fő kényelmes elhelyezését. A szobák TV-vel, telefonnal és fürdőszobával vannak felszerelve. A hotelben ezek mellett étterem, drinkbár vehető igénybe. Ha igazán kíváncsiak Pécsre, azt csak személyesen, hangulatos utcáit járva.

Szállás  >   Hotel***
Dél-Dunántúl   >  Baranya  >  Pécs
Jellemzők: Családbarát, Aktív pihenés, Hegyvidéki, Rendezvényhelyszín
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Hotel Mediterrán - Pécs SZÉP Kártya
A szálloda három épületből áll, melyben 30 szoba és 2 apartman biztosítja 70 fő kényelmes elhelyezését. Az egyedi stílusban berendezett szobák mindegyike fürdőszobás, WC-vel, színes televízióval és telefonnal felszerelt. Az apartmanokban hűtőszekrény is rendelkezésre áll.

Étterem:
A 80-90 fős, hangulatosan berendezett étteremben a magyar és a nemzetközi konyha különlegességeiből válogathatnak kedves vendégeink.
Az ételspecialitásokhoz a hazai borok mellett néhány külföldi pincészet borait is kínáljuk, akár csoportos borkóstoló keretében is.

Különleges élményt nyújthat látványkonyhánk, ahol ételeinket igény szerint akár szabadtűzön is elkészítjük.
Vasárnap délben A'la-Carte étlapunkon kívül svédasztalos ebéd keretében korlátlan fogyasztást biztosítunk vendégeink részére.
Cím:
7627 Pécs, Hidegvölgyi út 1.
Tel.: (72) 514 110
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
46° 6' 3.1" N, 18° 13' 51.3" E


Megközelítés:
A város felett fekvő hotelünk mind gépjárművel, mind busszal megközelíthető.
A helyijáratos buszok szinte az ajtóban teszik le Kedves Vendégeinket. A buszokkal a vasútállomásról is felérhetnek hozzánk.

Kiemelt elfogadó helyek: