Hotel Azúr**** - Siófok

A Balaton-régió legnagyobb wellness szállodájába invitáljuk Önöket, ahol a saját balatoni strand, a 6 hektáros őspark, külső-belső élménymedencék, színes családi programok mind-mind garantálják, hogy a legkisebbtől a legnagyobbig senki se unatkozzon!

Szállás  >   Hotel****
Dél-Dunántúl   >  Somogy  >  Siófok
Jellemzők: Wellness, Bababarát, Családbarát, Akadálymentesített, Vízparti-vízközeli
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Hotel Azúr**** - Siófok SZÉP Kártya
A csodálatos mediterrán stílusú szálloda három épületben, 222 légkondicionált, erkélyes, extrákkal felszerelt szobával áll egész évben Vendégeink rendelkezésére, amelyből 18 luxus lakosztálya minden igényt kielégít.

A test és a lélek megújulásáról a hotel wellnessközpontja gondoskodik. Relaxáló és frissítő programjaink célja, hogy vendégeink a néhány napos itt-tartózkodásuk alatt tökéletesen elfeledjék a felgyorsult életvitel a hétköznapi stressz negatív hatásait.
A wellness központ fürdőcentruma közel 1000 m2 vízfelületével kitűnő lehetőséget biztosít a kikapcsolódásra, a megújulásra és a pihenésre.
Külső- és belső élménymedencék, pezsgőfürdő és két gyermekmedence szolgálja a fürdőzést, amelyet finn szauna, gőzfürdő, illatkamra, sókamra és Kneipp-fürdő tesz élvezetesebbé.

A kulináris élvezetekről a szálloda kiváló szakácscsapata gondoskodik: a szezonális különlegességek, a magyar konyha hagyományőrző kínálata és a nemzetközi ételsorok specialitásai mellett, a fittness- és wellnessételek széles választéka közül válogathatnak.

A szálloda szezononként megújuló ajánlatokkal és aktuális akciókkal készül a látogatók színvonalas fogadására.
Várjuk Önöket szeretettel!
Cím:
8600 Siófok, Erkel F. u. 2/c.
Tel.: (84) 501 400
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
46° 54' 26.1" N, 18° 2' 37.5" E


Megközelítés:
Az M7-es autópályáról a 105-ös kilométerkőnél kell lehajtani. Ezután a centrum illetve a vitorlás kikötő irányába (minden elágazásnál egyenesen tovább haladva), majd keresztezve a vasúti síneket, a Vitorlás és az Erkel Ferenc utca sarkától balra haladva 200 méterre található a szálloda bejárata.
Vonattal: a vasútállomástól a hotel 1 km távolságra található.

Kiemelt elfogadó helyek: