Holisztikus kozmetika - Mezőörs

A holisztikus kozmetikában nincs átjáróház, párhuzamosan futó munka, az idő és a tér a kezelés alatt csak a Vendégé. A holisztikus kezelés a Vendég egészségi - és lelkiállapotát is figyelembe véve, egyénre szabottan, tartósan harmonizál.

Szabadidő  >   Szépség
Nyugat-Dunántúl   >  Győr-Moson-Sopron  >  Mezőörs
Jellemzők: Fiataloknak, Középkorúaknak, Stresszoldás, Életmód, Szépségápolás
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Holisztikus kozmetika - Mezőörs SZÉP Kártya
Betegséged az arcodra van írva. A problémák gyakran kezelhetőek a homeopátia és az arcdiagnosztika segítségével: az arcdiagnoszta megállapítja, hogy hol a baj, a Schüssler sók pedig segíthetnek ezeken.

NES terápia, holisztikus szemléletű egészségprogram

A Nutri-Energetics System /NES/ célja, hogy helyreállítsa az emberi testmező egységét és támogassa a természetes öngyógyító képességet kémiai, fizikai, szellemi, érzelmi és információs szinten egyaránt.

Theta Healing konzultáció személyesen és online

Theta Healing konzultáció során théta állapot segítségével könnyen és gyorsan beazonosíthatók a kezelt személy tudatalattijának rejtett hiedelmei (pl félelmek, fóbiák). A módszer segítségével ezeken tudunk változtatni. Alkalmazásával gyors javulás tapasztalható meg a kliens közérzetében. A megváltozott, nyugodt lelkiállapot jótékony hatással bír az egyén egészségi állapotára.
Cím:
9097 Mezőörs, Hunyadi u. 42.
Tel.: (20) 230 7888
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
47° 33' 57.9" N, 17° 52' 58.3" E


Megközelítés:
A Holisztikus kozmetika címe: Mezőörs Hunyadi u. 42.
Előzetes bejelentkezést követően tudom csak fogadni, mert egy időben csak egy vendéget fogadok. Fenntartom a jogot, hogy bármely szolgáltatásom megrendelését indoklás nélkül elutasítsam. Ingyenes parkoló az épület előtt és mellette autóval érkezőknek. Autóbusszal lásd a menetrendet.

Kiemelt elfogadó helyek: