Hetedhét Nap Háza - Őriszentpéter

Fenyvesek árnyában, hetedhét nap alatt, van egy lak. Kinek gyógyító tér, újrakapcsolódás az elemekkel, kinek töltődés, hétvégi ellazulás, vagy akár aktív pihenés. Ez vár Rád, ha felkeresed ökotudatos kulcsos faházunkat az Őrség szívében, Galambszeren.

Szállás  >   Vendégház
Nyugat-Dunántúl   >  Vas  >  Őriszentpéter
Jellemzők: Wellness, Családbarát, Falusi turizmus, Aktív pihenés, Vízparti-vízközeli
E-mail: hello@7sun.eu
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
SZÉP Kártya
MKB
SZÉP Kártya
Hetedhét Nap Háza - Őriszentpéter SZÉP Kártya
Az őrségi táj, a népi hagyományokon nyugvó organikus építészet és a természettel való egység ihlette vendégházunk. Az erdőszéli, mesebeli öko-faház másfél hektáros területen, kandallóval, cserépkályhával, igazi béke szigete. Fafűtéses szauna házunk egy kis tó partján helyezkedik el, ahol kényelmes nyugágyon fekve ábrándozhatsz a csillagok alatt, melyek szokatlanul fényesek nálunk. Az erdőben a kör alakú jóga szentélyben gyakorolhatsz nem csak jógát... A környéken tavak, túra és bringás útvonalak, hegyek, völgyek, erdők, mezők teszik feledhetetlenné a nálunk töltött időt. Az Őrség gasztronómiája is páratlan: kitűnő éttermek, illetve helyi termelői piac áll rendelkezésetekre, ha jól felszerelt konyhánkat használnád...

Hobbim az organikus építészet, gyógyító terek tervezése... szeretek fával, vályoggal, szalmabálával dolgozni, olyan épületeket építeni, melyek szervesen kapcsolódnak a természeti környezethez.

Az ország egyik legbékésebb tája, sok szempontból kuriózum. Meseszép tájak: dombok és völgyek, erdők és rétek, „szer”-ek és porták világa. Különleges építészete, hagyományőrző népi kultúrája, ínycsiklandó gasztronómiája, csöndje és békéje páratlan. A gombászoknak és bringásoknak, maga a kánaán.
Hetedhét Nap Háza szolgáltatásai:
étkező
konyhasarok
konyhai felszerelés
tea- és kávéfőző
hűtőszekrény
vízforraló
turmixgép
kenyérpirító
saját fürdőszoba
fürdőkád
törölközők
mosógép
ruhaszárító állvány
kézfertőtlenítő
tóra és kertre nyíló kilátás
erkély
terasz
kültéri bútorok
kültéri étkező
ingyenes kerékpár kölcsönzés
jóga szentély
szauna (törölközők)
kanapéágy
borospohár
kandalló
elektromos fűtés
gyapjú-
vágolyszigetelés

Hetedhét Nap Háza - Őriszentpéter SZÉP Kártya

Cím:
9941 Őriszentpéter, Galambszer 15.
Tel.: (20) 226 4377
E-mail: hello@7sun.eu
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
46° 29' 44.5" N, 20° 3' 59.5" E
Megközelítés:
Őriszentpéter központjától 5 perc autóút, pontosabb információ a foglalást követően. Ha vonattal érkeznél, 3 km-re található a ház a vasútállomástól, így gyalogszerrel is megközelíthető akár.