HeppDental - Budapest

Ismerje meg családias hangulatú rendelőnket, ahol teljes körű, fájdalommentes fogászati szolgáltatást kínálunk Önnek. Akár fájó fogról, kusza fogazatról, vagy hiányos mosolyról legyen szó, nálunk a legfelkészültebb szakorvosok és jól felszerelt, korszerű rendelők várják.

Szabadidő  >   Egészség
Budapest és környéke   >  Pest  >  Budapest
Jellemzők: Egészségügyi szolgáltatás, Szépségápolás
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
HeppDental - Budapest SZÉP Kártya
Fogászatunkon 4 székben nyújtunk széleskörű ellátást az esztétikai fogászattól a gyermek fogászaton át a szájsebészeti beavatkozásokig.A rendelőnkben rendelkezésre álló digitális röntgen készülék segítségével helyben, akár azonnal elkészítjük a kezelési tervhez szükséges panoráma, vagy intraorális röntgenfelvételeket. Szükség esetén lehetőség van arcüreg, illetve állkapocs ízületi felvételek készítésére is. A felvételek a modern digitális technológiának köszönhetően minimális sugárzás mellett készülnek, és kérésére CD-n át is adjuk, illetve e-mailben elküldjük Önnek a vizsgálat után.

Tudjuk, hogy az idő fontos tényező akkor is, ha kezelésre érkezik, vagy ha sürgős ellátást igényel panasza. Ezért igyekszünk minden esetben a lehető legkorábbi időpontot biztosítani, minimális várakozási idővel a rendelőben. Időpont foglalási rendszerünknek köszönhetően a várakozási idő általában nem haladja meg a 15 percet rendelőnkben, és mindig tudunk időpontot biztosítani akut probléma esetén is. Hogy a váróteremben töltött idő gyorsabban teljen, ingyenes WIFI használatot biztosítunk.

Számunkra a páciens az első. Rendelőnkben barátságos légkörben, türelmes szakorvosok várják, akik a kezelés előtt, alatt és után folyamatos, részletes tájékoztatást adnak az elvégzett kezeléssel kapcsolatban.

A kezelések során a legkorszerűbb berendezéseket és a legkiválóbb minőségű anyagokat használjuk, hogy a kezelés fájdalommentes, a végeredmény pedig esztétikus és tartós legyen.
Cím:
1133 Budapest, Véső utca 8-10.
Tel.: (1) 789 2599
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
Hétköznap:8:00 - 21:00 Előzetes bejelentkezés alapján
GPS:
47° 31' 43.7" N, 19° 3' 43.9" E


Megközelítés:
Rendelőnk a Dózsa György út és az Árpád-híd metró megállók között félúton található. Helyi tömegközlekedéssel az M3-as metróval, vagy a 79-es illetve a 75-ös trolibusszal a Dózsa György út megállótól az Árpád-híd irányába, az 1-es villamossal az Árpád-híd megállótól a Dózsa György út irányába 5-5 perc sétával érhető el.

Kiemelt elfogadó helyek: