Hegyalja Vendégház - Demjén

Eger közelében számtalan program, túrázás, termálfürdő áll az idelátogató vendégek rendelkezésére. Keresse fel vendégházamat, ugyanis egy csendes, szép környezetben, különálló faházban várom vendégeimet. Baráti társaságoknak, családoknak ajánlom elsősorban! Látogasson el hozzám!

Szállás  >   Vendégház
Észak-Magyarország   >  Heves  >  Demjén
Jellemzők: Wellness, Családbarát, Falusi turizmus, Hegyvidéki, Rendezvényhelyszín
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Hegyalja Vendégház - Demjén SZÉP Kártya
Vendégházam két apartmanból áll, külön bejárattal. Mindkét apartmanhoz teakonyha tartozik, hűtővel, főzőlappal, edényekkel, teafőző és kávéfőzővel, mikrosütővel.

A fürdőszoba a szobából nyílik. A szobában televízió és internet elérhetőség van. Maximum 6 főt tudok elhelyezni, minkét szobában 3-3 főt. Az udvaron parkoló, bográcsozási lehetőség, kerti bútorok állnak a vendégeim rendelkezésére.

A szoba árai 2800 Ft - 3500 Ft-ig az eltöltött éjszakáktól és a személyek számától függően. A termálfürdő 1500 m-re található vendégházamtól. Igény szerint kerékpárt tudok kölcsönözni.

Községünkben több rendezvény szórakoztatja az idelátogatókat. A környéken sok nevezetességgel találkozhatnak, Eger közelsége is vonzza vendégeinket. Közvetlen szomszédfalu Egerszalók, ahol megtekinthetik Európában egyedülálló sódombot, itt szintén remek termálvízben gyógyulhatnak, számtalan pincében kóstolhatják a környék finom borait!

Ha Demjénben látogat garantált a jó pihenés, kikapcsolódás!
Cím:
3395 Demjén, Széchenyi út 67.
Tel.: (30) 651 0209
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
47° 49' 19.9" N, 20° 20' 1" E


Megközelítés:
Autóval a 3 út felől Kerecsenden keresztül, ha Eger felől érkeznek, Egerszalókon át jutnak Demjénben.

Busszal a Budapest felől érkezőknek Kerecsenden kell átszállniuk, vagy Egerben beutazva Egerszalókon át.

Ideérkezve a falu Kerecsend felőli végén található a vendégházam, amit táblával jól láthatóan jelöl a Hegyalja Vendégház!

Kiemelt elfogadó helyek: