Harmony Power Plate és LPG stúdió - Budapest

A XVI. kerület szívében Mátyásföldön a Jókai téren található a stúdió a Mátyás Hotel épületében. Ingyenes parkolás a mélygarázsban. A stúdióban játszósarok várja a gyerekeket.

Szabadidő  >   Sport, fitness
Budapest és környéke   >  Pest  >  Budapest
Jellemzők: Családoknak, Stresszoldás, Életmód, Szépségápolás, Testedzés
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Harmony Power Plate és LPG stúdió - Budapest SZÉP Kártya
A Power Plate 3 dimenziós, teljes testet átmozgató vibrációs módszer 30 percben, amely nyújtást, egyensúlyfejlesztést, erősítést és masszázst foglal magában személyi edzők közreműködésével.

A gép orvostechnikai eszköz. Hatékony a fogyasztásban, izomerő és állóképesség növelésben, rehabilitációban. Ajánljuk fogyni vágyóknak, alakformálásra, sportolóknak kiegészítő edzésre, idősebbeknek a csontritkulás lassítására, kismamáknak szülés után.

Az LPG vákuumtechnológiás, motorizált görgőfejes kötőszöveti masszázs zsírbontásban, narancsbőr csökkentésben, bőr rugalmasságának fokozásában hatékony kiegészítője a Power Plate-nek. A kúra végére ruhaméret csökkenés várható, ha a vendég betartja a diétát és elegendő folyadékot fogyaszt.
Cím:
1165 Budapest, Veres Péter út 105-107.
Tel.: (20) 280 1825
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
47° 30' 41.2" N, 19° 11' 31.4" E


Megközelítés:
HÉV-vel Örs Vezér terétől Mátyásföld Repülőtér megállóig vagy a 44, 46, 92, 176E, 276E autóbuszokkal a Jókai Mór utcai megállóig. Autóval ingyenes a parkolás a mélygarázsban.

Kiemelt elfogadó helyek: