Hajosprogramok.hu - Balatonfüred

Ha felejthetetlen élményt keres a Balatonon, akkor béreljen vitorlást akár kapitánnyal, vagy válasszon elektromos hajóink széles kínálatából, amik jó részét jogosítvány nélkül is vezethet! A Balaton legnagyobb katamaránja is csak Önre vár, élvezze a napsütést a 12nm víz felett kifeszített napozóhálóból.

Szabadidő  >   Egyéb szabadidő
Közép-Dunántúl   >  Veszprém  >  Balatonfüred
Jellemzők: Csoportoknak, Családoknak, Stresszoldás, Aktív pihenés, Szórakozás
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Hajosprogramok.hu - Balatonfüred SZÉP Kártya
Hajóink Balatonfüreden és Balatonkenesén várják vendégeinket, hogy vízről is megismerjék a Balaton szépségeit. Összesen 15db vitorlás hajónk és 5 db elektromos hajónk, valamint motoros yachtunk várja szeretettel. Cégünk egyedülálló módon kínál légkondícionált vitorlásokat akár beépített grillsütővel, BAHART kártyával.

A Balaton legnagyobb katamaránja, Mózes is bérelhető nálunk, amely 6 db 2 fős kabinjával, légkondicionált belső tereivel, 12 nmes víz felett kifeszített napozó hálójával, napozó és fedett teraszaival az igazi luxus vitorlázás élményét nyújtja.
Cím:
8230 Balatonfüred, Széchenyi u. 29.
Tel.: (20) 349 0419
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
46° 57' 3.4" N, 17° 53' 11.9" E


Megközelítés:
Mind Balatonfüred, BAHARt kikötőben lévő hajóink, mind a Hotel Kenese Portban állomásozó hajóink vonattal, busszal és autóval is kiválóan megközelíthetők. Balatonkenesei kikötőnkben minden hajóhoz tartozik 1 db parkolóhely is.

Kiemelt elfogadó helyek: