Gyöngy Harmony Egészség Stúdió - Dunaújváros

Egészségmegőrzés természetes módszerekkel. Egészségvédő, lazító masszázsok, fájdalomcsillapító eljárások, regenerálás a természet erejével. Lelki egyensúly megőrzése, helyreállítása. Állapotfelmérés, tanácsadás. Gerincvédelem, tartásjavítás, mozgástréning...

Szabadidő  >   Egészség
Közép-Dunántúl   >  Fejér  >  Dunaújváros
Jellemzők: Fiataloknak, Középkorúaknak, 50 év felettieknek, Egészségügyi szolgáltatás, Stresszoldás
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Gyöngy Harmony Egészség Stúdió - Dunaújváros SZÉP Kártya
A szolgáltatások között nagyon sokféle egészségvédő lehetőség található. A hangsúly elsősorban a prevencióra tevődik, hiszen sokkal könnyebb elejét venni egy problémának, mint megvárni, hogy elhatalmasodjék. Fontos szempont, hogy a testi és lelki hatások minden esetben egymást erősítik, tehát a helyreállító folyamatoknál ezt célszerű figyelembe venni. A szolgáltatások köre is erre az elvre épül.

Megtalálhatók különböző masszázsok, melyek lazítanak, feltöltenek, regenerálnak, táplálnak vagy méregtelenítenek. Speciális masszázzsal remekül oldható a fájdalmas izomfeszülés, egyoldalú terhelés okozta kellemetlen érzetek.

A méregtelenítő eljárások, mint pl. só- vagy mézes masszázs amellett, hogy tisztítja, megújítja a szervezetet, kellemes, felszabadult érzést eredményez. Nagyon jó eredmény érhető el a köpöllyel, mely sokoldalúan alkalmazható. Vannak tápláló kezelések, mint pl. csoki masszázs, melyek feltöltenek. Valamint szépítő eljárások, mint anti aging arcmasszázs, narancsbőr kezelés.

A lelki egyensúly megteremtésére különböző eljárásokat találunk, mint pl. meditációs relax masszázs, metamorf masszázs. Valamint egy komplex program, mely konzultációkra épül, ezzel a lehetőséggel tulajdonképpen mindenféle problémát, elakadást megközelíthetünk és oldhatunk. A teljesség igénye nélkül, a mindennapi gondoktól a dohányzásról való leszokáson át a félelmek kezeléséig bármiben eredményes tud lenni. Ha szeretnél bővebb információt a szolgáltatásokról, látogass el a honlapra, vagy keress az elérhetőségek egyikén.
Cím:
2400 Dunaújváros, Dózsa Gy. út 5.
Tel.: (20) 486 5936
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
46° 57' 49.3" N, 18° 56' 18.1" E


Megközelítés:
Megközelíthető autóval, tömegközlekedéssel egyszerűen. Ingyenes parkolás a ház előtt. Dózsa buszmegállótól pár perc séta.

Kiemelt elfogadó helyek: