Gólyahír Vendégház - Őriszentpéter

Őriszentpéter érintetlen szépségében megmaradt szerén, 6000m2-es tókás, hársfaligetes, védett vadvirágos telken álló összkomfortos házunk egész évben várja családi nyaralásra vagy baráti kirándulásra vágyó vendégeinket. A ház 4-6 fő részére nyújt ideális elhelyezést.

Szállás  >   Vendégház
Nyugat-Dunántúl   >  Vas  >  Őriszentpéter
Jellemzők: Bababarát, Családbarát, Falusi turizmus, Aktív pihenés, Vízparti-vízközeli
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Gólyahír Vendégház - Őriszentpéter SZÉP Kártya
Vendégházunkat egy időben csak egy foglalónak adjuk ki, ezért tökéletes hely családi nyaralásra, elvonulásra, feltöltődésre,de túrák kiindulóállomására is. A ház előtt megy el a kék túra útvonala is.

A telken kis tóka is található, melynek partján a hársfák között függőágyban pihenve hallgathatják a madárcsicsergést és tücsökciripelést. A telek végét erdő határolja, így nálunk gyakori vendégek az őzek, mókusok is.Mindezek ellenére a település központja kis sétával 10 perc alatt elérhető. A ház teljesen felszerelt, ágynemű és törölköző biztosított, továbbá minden alapkészlettel feltöltött a konyhánk is.

Vannak társasjátékok, kártyák, sakk, mesekönyvek a felnőtteknek útikönyvek, térképek és ismertetők a környékről, továbbá kis házikönyvtár is. Van etetőszékünk és utazó gyerekágyunk a kicsi vendégeinknek, valamint gyerek kisasztal székekkel. Az udvaron fa játszó-mászóház-hinta és kis homokozó.Kialakítottunk szalonnasütő-bográcsozó helyet is (bográccsal) mellette kerti pavilonnal. Van még kis hordozható kerti grillsütő is.

A környéken több horgász és fürdésre alkalmas tó található valamint több gyógy- és élményfürdő is. A szer elején kerékpárkölcsönzésre van lehetőség. Kedvezményünk 6=7 hat éjszaka foglalása esetén a hetedik a mi ráadásunk (vasárnaptól-vasárnapig). Elő és utószezonban már 9eFt/éj/2fő részére legalább 3 éjszakás foglalás esetén.
Cím:
9941 Őriszentpéter, Galambos-szer 16/D.
Tel.: (30) 332 3055
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
46° 50' 21.5" N, 16° 23' 59.5" E


Megközelítés:
Vonattal érkezők Őriszentpéter Vasútállmásáról kb. fél órás sétával érnek el hozzánk, mert az állomás a város határán kívül van. Közúton busszal vagy autóval érkezőknek vagy a 8-as főúton vagy a 86-os úton vagy az M7-esen Lenti felől érkezhetnek meg.

Kiemelt elfogadó helyek: