Géza Konyhája - Gyula

A város szívében, a természet és a víz közelében. Otthonos, hangulatos környezetben, korszerű nemzetközi konyhával várjuk kedves vendégeinket! Árnyas virágos, Körösparti Teraszunk kellemes kikapcsolódást és kulináris élményeket kínál! Kínálatunkban helyet kapnak mediterrán jellegű ételek és pizzák.

Vendéglátás  >   Étterem
Dél-Alföld   >  Békés  >  Gyula
Jellemzők: Grill ételek, Nemzetközi konyha, Kerthelyiség-terasz, A la carte, Házhozszállítás
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Géza Konyhája - Gyula SZÉP Kártya
Az étterem 2014-ben nyitotta meg kapuit. Frissen sütött kenyereinkkel, érlelt, szárított sonkáinkkal, sajt különlegességekkel, gazdag borválasztékunkkal, több mint 80 féle magyar, erdélyi borkülönlegességgel várjuk. A kerthelyiség 2014-ben és 2015-ben a Virágos vendéglátóhely gyulai versenyen az első helyezést kapott. Aki a szabadban szeretne kedvesével, családjával, barátaival, egy kellemes vacsora estet eltölteni vagy akár ebédelni, a városban egyedülálló helyen és módon teheti ezt ebben a kerthelyiségben.

A Kis Körös partjától szó szerint karnyújtásnyira található az étterem a belvárosban, 50m-re a nagy szökőkutaktól, ahol egy kis vízesés teszi még hangulatosabbá a környezetet. A kerthelyiséget egyik oldalról a vízpart, másik oldalról a telepített kiskert öleli. Betérve az étteremben,szépen kivitelezett tér fogad. Helyes kis részletekkel megkomponált hangulatos berendezés, az ami elénk tárul, ahol még gyermek játszósarok is kialakításra került. Családi rendezvényeknek, baráti összejöveteleknek, legény-leánybúcsúknak, érettségi találkozóknak, eljegyzési vacsoráknak is otthont ad a hely, de aki egy meghitt vacsorát, ebédet szeretne egy természetes környezetben eltölteni, az sem fog csalódni. Minden évben több borvacsorával örvendeztetjük meg törzsvendégeinket.

2019-től olasz pizza választékunkkal bővítettük étlapunkat. Az étterem több rangos országos díjban is részesült.

Étlapról választható ételek. Olasz pizzák, tészták, grill ételek és Borvacsorák

Rendezvények lebonyolítása: belső tér 50fő + terasz 50 fő
- kisebb esküvők/eljegyzések
-családi/baráti összejövetelek (ballagás, születésnap, stb.)
-céges összejövetelek
Cím:
5700 Gyula, Kossuth tér 3.
Tel.: (70) 379 8282
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
46° 38' 39.7" N, 21° 16' 17" E


Megközelítés:

Kiemelt elfogadó helyek: