Gerincterápiás Központ - Zalaegerszeg

Orvosi állapotfelmérés Dr. Lákovics Anna mozgásszervi rehabilitációs szakorvos által.

Szabadidő  >   Egészség
Nyugat-Dunántúl   >  Zala  >  Zalaegerszeg
Jellemzők: Csoportoknak, Fiataloknak, Középkorúaknak, 50 év felettieknek, Egészségügyi szolgáltatás
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Gerincterápiás Központ - Zalaegerszeg SZÉP Kártya
Orvosi állapotfelmérés Dr. Lákovics Anna mozgásszervi rehabilitációs szakorvos által.

BackCheck izomerő mérés:
A Dr. Wolff-féle BackCheck® egy törzsizomzatot mérő rendszer, amely segít feltárni a funkcionális hiányosságokat, a kétoldali aszimmetriát és a különböző izomcsoportok működésének hiányosságait, melyek fennállása testtartási rendellenességhez és hátfájáshoz vezethet.
A különböző izomcsoportok eredményeit kézzelfogható és könnyen érthető grafikák és pontszámok formájában jeleníti meg. A mért eredmények felhasználhatóak a mindennapi életben, a terápiás eljárásokban és a sport területén is.

MediMouse gerincanalitika:
Ez a kis műszer, a „gerincegér” részletes információkat tud adni a gerinc statikai állapotáról, mozgásáról, esetleges elváltozásairól.
A mérés 3 testtartásban külön-külön történik: egyenes állásban, előre hajolt pozícióban, végül pedig egy súlyzóval megterhelt állásban.
A vizsgáló a mérőműszert végighúzza a gerinc vonalán, a nyak aljától kezdve a keresztcsont aljáig. A görgő a tövisnyúlványokon döccen, a műszer ezt érzékeli.
A degeneratív jellegű gerincfájdalmak, fiatalkori tartáshibák esetén a MediMouse készülékkel végzett speciális vizsgálat gyorsan és fájdalommentesen tisztázhatja a háttérben rejlő statikai eltéréseket és mozgásbeszűküléseket.
Az analízis teljesen fájdalmatlan és az emberi szervezetre ártalmatlan, ezért káros következmények nélkül, többször megismételhető.

Spine liner gerinckezelés.

Insumed orvosi diéta: garantált fogyás éhezés nélkül

Gyógytorna:
- Szegmentális stabilizáció: a mélyhátizomzat erősítés
- Sportsérülés, rándulás, ficam, szalagszakadás, műtét utáni rehabilitáció
- Gyerektorna: Mozgáskoordináció fejlesztése, tartásproblémák, bokasüllyedés, gerincferdülés, hátfájdalom az online oktatás miatti sok üléstől, hirtelen bekövetkező magasságnövekedés serdülő korban.
- Babatorna: Korai mozgásfejlesztés babáknak, kisgyermekeknek, nagyobbaknak egyaránt.
Cím:
8900 Zalaegerszeg, Köztársaság út 72.
Tel.: (30) 484 3233
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
46° 49' 30.5" N, 16° 49' 51.2" E


Megközelítés:
Zalaegerszeg Kertvárosában az Eötvös Iskola melletti épületben vagyunk. Az épület hátsó oldala felől van a bejárat. Autóval a Hegyalja út felől lehet megközelíteni a parkolót és a bejáratot.

Kiemelt elfogadó helyek: