SZÉP Kártya elfogadóhelyek Zalaegerszeg térségében

Kiemelt zalaegerszegi (és környéki) elfogadó helyek:

A település kedvelt célpontjává vált a belföldi turizmusnak, kellemes hangulata, érdekességei, nyugodt pihenésre alkalmas helyei mind-mind vonzóvá teszik a környéket, ezen túl a Szépkártya elfogadóhelyek Zalaegerszeg térségében is szép számmal gyarapodtak, így a kedvező fizetési lehetőségek is tovább segítik a turizmus helyzetét.

További látnivalók és SZÉP Kártya elfogadóhelyek Zalaegerszeg településen:

Megyeszékhely és fürdőváros is egyben, látnivalói között építészeti remekművek, köztéri szobrok, élmény- és termálfürdő, valamint a természet csodái is megtalálhatóak. Zalaegerszeg, Zala megye székhelye izgalmas város. A Zalai-dombság, sőt Nyugat-Dunántúl egyik legzöldebb, legvirágosabb városa, mely 2008-ban Arany Rózsa-díjat is nyert. A településen még egy körforgalom is tartogathat látványosságot. Ilyen a Berzsenyi úti és Bíró Márton úti körforgalom is. Itt egy hatalmas, fából készült páva teszi egyedivé a városképet. Különleges épületei mellett gasztronómiai és természeti kincsei is hívogatóak a kirándulók számára. A Göcseji Falumúzeum, a Csácsi Arborétum és az Azáleás-völgy a természet kincseit és csodáit mutatja be a természetrajongóknak. Több helyen találhatóak plasztikkártya elfogadó helyek Zalaegerszegen, így a plasztik hasznos úti társ a város felfedezése során. Csodás szobrok és emlékművek teszik változatossá a város utcáit, de a programok is színessé és emlékezetessé tudják tenni az itt eltöltött időt. A Zalaegerszegi Fazekas Fesztivál komoly hagyományokkal bír. A városi cukrászdákban, éttermekben bármikor pótolhatjuk a felfedezőút során elvesztegetett energiát, és szálláshelyei között is többféle szállástípus kínálatából lehet választani.

Fedezze fel a Széchenyi Pihenő Kártya elfogadó helyeket Zalaegerszeg környékén és takarékoskodjon akkor is, ha pihen és kikapcsolódik. A weboldalunkon minden információt és lehetőségek megtalál, amire csak szüksége lehet.