Gémeskút Vendégház - Poroszló

Tökéletes pihenés a Tisza-tavi környezetben! Vendégházunk teljesen felszerelt szobái remek helyszínt biztosítanak a kikapcsolódásra. A hamisítatlan falusi programok között lovaglás, horgászás, a tanösvények és az Ökocentrum természeti kincsei kínálnak egyedülálló élményt a hozzánk látogatóknak.

Szállás  >   Vendégház
Észak-Magyarország   >  Heves  >  Poroszló
Jellemzők: Családbarát, Akadálymentesített, Falusi turizmus, Aktív pihenés, Vízparti-vízközeli
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Gémeskút Vendégház - Poroszló SZÉP Kártya
Fedezze fel a Tisza-tó szépségét sétahajóval, melegebb napokon fürödjön a szabadstrandon és látogassa meg az Ökocentrumot.
Válassza szálláshelyéül a Gémeskút Vendégház 3 igényesen kialakított szobáját, melyekhez 2 fürdőszoba, nagy ebédlő, és teljesen felszerelt konyha is tartozik.
Szálláshelyünkön 10 fő részére tudunk kényelmes pihenést biztosítani.
Programjaink közé tartozik a hagyományos falusi udvarban élő kisállatok, háziállatok megismerése, amely nem csak a gyermekeknek kínál maradandó élményt.

Vendégházunk szolgáltatásait nagycsaládosoknak, nyugalomra vágyóknak, horgászoknak kínáljuk. Apartmanjaink téliesítettek, így az év bármely szakában ellátogathat hozzánk, mert a Tisza-tó minden évszakban különleges élményt nyújt.

Saját programjaink, szolgáltatásaink: lángos party, tanyalátogatás, az ott készült házi jellegű és különböző ízű sajtok kóstolása, továbbá lovaglás (igény szerint oktatóval) és persze a horgászat. Fogja ki Ön az ebédnek, vacsorának valót, és élvezze kitartása gyümölcsét. A saját fogásból készült halászlé és specialitásunk, a tárcsán sült keszeg mellett hagyományos házi sajtokat.
Töltse az estéit bográcsozással, vagy szalonna sütéssel az udvarban található főző-sütő helyen.
Cím:
3388 Poroszló, Zsámbaköz 24.
Tel.: (36) 353 032
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
47° 38' 35.1" N, 20° 38' 26.7" E


Megközelítés:
Poroszló Heves megyében található, M3-ról Füzesabonynál kell a 33-as autóútra rátérni. Füzesabonytól 25 km-re található, a 3. falu.
A szállás és a vízpart is autóval jól megközelíthető.
Vonat és buszjárattal is könnyen elérhető a településünk.

Kiemelt elfogadó helyek: