SZÉP Kártya elfogadóhelyek Poroszló térségében

Kiemelt poroszlói (és környéki) elfogadó helyek:

A település kedvelt célpontjává vált a belföldi turizmusnak, kellemes hangulata, érdekességei, nyugodt pihenésre alkalmas helyei mind-mind vonzóvá teszik a környéket, ezen túl a Szépkártya elfogadóhelyek Poroszló térségében is szép számmal gyarapodtak, így a kedvező fizetési lehetőségek is tovább segítik a turizmus helyzetét.

További látnivalók és SZÉP Kártya elfogadóhelyek Poroszló településen:

A Tisza partján fekszik ez a heves megyei település, melyet a természet-turizmus otthonának is neveznek. Észak-Magyarország egyik legkülönlegesebb települése Poroszló, ugyanis itt található a Tisza-tavi Ökocentrum, valamint a Világörökség részét képező Tisza-tavi Madárrezervátum. Ezeréves kocsányos tölgyfák mellett, a községnek az egyik legjelentősebb turisztikai vonzerőt a 127 négyzetkilométeres Tisza-tó jelenti. A poroszlói Club Thermal Kastély pedig a wellness rajongóinak kínál tökéletes időtöltést és kikapcsolódást. Plasztikkártya elfogadó helyek Poroszlón is várják szolgáltatásaikkal a kártyabirtokosokat. Az aktív időtöltést kedvelők számára kerékpározási, lovaglási lehetőség, vízi és szárazföldi túrázás kínál programot. A térségben számos tanösvény szolgálja az ismeretszerzéssel kombinálható kikapcsolódást. A Tájház múzeum a régi népi mesterségeket, és a falusi élet mozzanatait mutatja be egy eredeti, 19. században épült, valódi nádtetős parasztházban. Szálláshelyek tekintetében többféle típusú és hangulatú szállások közül válogathatnak a Poroszlóra érkezők. A helyi rendezvények között pedig izgalmas, színes programokat találhatunk.

Fedezze fel a Széchenyi Pihenő Kártya elfogadó helyeket Poroszló környékén és takarékoskodjon akkor is, ha pihen és kikapcsolódik. A weboldalunkon minden információt és lehetőségek megtalál, amire csak szüksége lehet.