Gastland M1 Hotel, Étterem és Konferenciaközpont - Páty

Hagyományos ízek, családias vendéglátás, romantikus hangulat. Autentikus Fészek Csárda, saját Borospince és rendezvényterem. Legyen szó egy romantikus vacsoráról, egy kisebb-nagyobb esküvőről vagy akár egy céges eseményről, a Gastland M1 csapata kimagasló színvonalú kiszolgálással várja Önöket.

Szállás  >   Hotel***
Budapest és környéke   >  Pest  >  Páty
Jellemzők: Városlátogatás, Aktív pihenés, Rendezvényhelyszín
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Gastland M1 Hotel, Étterem és Konferenciaközpont - Páty SZÉP Kártya
A Gastland M1 Hotel, Étterem és Konferenciaközpont Budapest közelében, távol a város zajától, könnyen megközelíthető, zöldövezeti környezetben, hagyományőrző magyaros vendéglátással várja kedves vendégeit.

Szolgáltatáspalettánkat – az éttermi és szálláskínálatunkon túl - rendezvényszervezői tevékenységgel egészítettük ki. Helyszíneink teret adhatnak cége üzleti programjainak, konferenciáiknak a technikai háttér biztosításával, de a meghittséget igénylő családi rendezvényeknek, esküvőknek is otthont termetünk.

Az 1-4 ágyas szobáink 3 csillagos színvonalúak és összesen 89 fő elhelyezésére nyújtanak lehetőséget. A hétköznap fáradalmainak a kipihenését a finn és az infra szaunánk biztosítja pihenőágyakkal.
Cím:
2071 Páty, M1 autópálya, 22.km / Sasfészek-tó
Tel.: (23) 555 500
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
47° 29' 34.5" N, 18° 48' 46.6" E


Megközelítés:
Budapest vagy Hegyeshalom felől az M1-es autópálya Sasfészek-tó Pihenőhelyénél kell lehajtani. A komplexum a Hegyeshalom felé vezető oldalon található. A legközelebbi vasútállomás 3,5 km-re találhat Biatorbágyon. Taxi rendelésben kérje a szállodai recepció segítségét.

Kiemelt elfogadó helyek: