Gáspár Medical Center - Budapest

A Gáspár Medical Center története 1986-ban kezdődött, amikor több szakma összefogásával megalakult az első rendelő, az Ecto Derma Polyklinika. Dr. Gáspár Lajos vezette a fogászati részleget, ám számos szakterület képviselte magát a rendelőben: bőrgyőgyászat, esztétikai sebészet, foglalkozás egészségügy, allergológia, általános sebészet működött egy helyen.

Szabadidő  >   Egészség
Budapest és környéke   >  Pest  >  Budapest
Jellemzők: Egészségügy
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
Gáspár Medical Center - Budapest SZÉP Kártya
Tíz év alatt a kis egészségügyi centrum kinőtte a rendelőt, ezért átköltözött jelenlegi helyére a József körút 37-es szám alá. 16 év alatt a rendelő megötszörözte a méretét, és elérte a jelenlegi formáját.

A Gáspár Medical Center 3 műtővel, 2 kórteremmel, 3 kétszékes és 5 egyszékes fogorvosi rendelővel, valamint 6 általános orvosi rendelővel, kezelővel működik. Az egészségügyi centrumhoz tartozik egy 80 fős előadóterem is, ahol az orvosi továbbképzések zajlanak.

A rendelő 2012-ben kívül-belül megújult: az egykoron Ecto Derma Polyklinika néven ismert intézmény Gáspár Medical Centerre (GMC) cserélte a nevét, új arculatot és az egész centrum új, egységes, a kor követelményeinek megfelelő formát kapott.

A fogászati részleg a Gáspár Dental, az általános orvosi részleg a Gáspár Medical elnevezést kapta, míg az oktatási részleg megtartotta a 25 éves elnevezését, így jelenleg is Ecto Derma Oktatási Központ néven ismert.

2017-ben ismét felújításba kezdtünk: modernebb, letisztultabb stílusú helységeket alakítottunk ki, a recepción és a várón kívül az összes rendelőnk megújult.

A GMC a gyógyításban közel 30 orvosi szakterület munkáját fogja össze. A klinikai kutatásban számos új módszer bevezetése kötődik az intézmény nevéhez, mint például a lézerek alkalmazása a szájsebészetben, fogászatban, a piezo sebészet és mágneses kalapács alkalmazása, ínysorvadás lézeres kezelése (dióda és APDT kezelés, PPSLK program), lézerrel asszisztált mandula és lézeres visszér műtét.
Cím:
1085 Budapest, József krt. 37-39 2/10.
Tel.: (1) 317 8175
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
H-P.: 8:00-19:00
GPS:
47° 29' 29.2" N, 19° 4' 14.4" E


Megközelítés:
Autóval (parkolás):
- a József körúton
- a környező kis utcákban
- a Rákóczi téri mélygarázsban, a 4-es metró állomása alatt

Tömegközlekedéssel:
- 4-6 villamos Rákóczi téri vagy Harminckettesek tere megálló
- M4 metró Rákóczi tér
- M3 metró Corvin negyed és 4-6 villamossal 1-2 megálló a Blaha Lujza tér irányába
- M2 metró Blaha Lujza tér és 4-6 villamossal 1-2 megálló a Móricz Zsigmond körtér irányába

Kiemelt elfogadó helyek: