Füzesi Papa Vendégháza - Harta

A falu szinte közvetlenül a Duna-parton helyezkedik el. Gazdag élővilág, a Kiskunsági Nemzeti Park növény és állatvilága, vadászati, horgászati lehetőségek, közeli lovas programok várják az ide látogatókat. Harta községet érinti a Magyar Zarándokút, továbbá az Eurovelo 6-os bicikliút is.

Szállás  >   Vendégház
Dél-Alföld   >  Bács-Kiskun  >  Harta
Jellemzők: Bababarát, Családbarát, Akadálymentesített, Falusi turizmus
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Füzesi Papa Vendégháza - Harta SZÉP Kártya
Harta némi túlzással az ország közepe, számunkra a szívünk csücske. Ebből szeretnénk némi ízelítőt adni mindazoknak, akik meglátogatnak bennünket. Pihenje ki fáradalmait, egy családias és idilli környezetben, találja meg Hartán a legotthonosabb szállást az aktív kikapcsolódáshoz.

A Vendégház 2014-ben készült el. A kialakítása során arra törekedtünk, hogy barátságos, otthonos, családias környezet fogadja mindazokat, akik a nyugodt kikapcsolódást hívei, és szívesen tesznek kirándulásokat vidéken.

A Vendégház megépítésekor elhatározásunk volt, hogy családos, kisgyermekes, vagy akár mozgássérült Vendégek igényeit is ki tudjuk szolgálni. A szobák három ágyasak (pótágyazhatóak, kérésre gyermekeknek kiságyat helyezünk el), saját fürdőszobával rendelkeznek. Egy közös nappali illetve mindennel felszerelt közös konyha és étkező várja a Vendégeket. Kényelmes és zárt, az udvarban található parkoló, saját játszótér, kemence, kinti bográcsos főzési lehetőség, fedett terasz, kerti kiülő került kialakításra.

A vendégházban természetesen ingyenes Wi-Fi szolgáltatás működik. A Vendégház 0-24 órában nyitva áll a vendégek fogadására. 3 db 3 ágyas szobánk van, melyek kérésre pótágyazhatók és kérésre babaágy is rendelkezésre áll.
Cím:
6326 Harta, Arany János utca 88.
Tel.: (20) 366 7384
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
46° 41' 36" N, 19° 1' 56.7" E


Megközelítés:
Az 51-es út mentén Solt és Dunapataj között könnyen megtalálhatók vagyunk.

Kiemelt elfogadó helyek: