Fürdő Panzió - Gyula

A Fürdő Panzió kényelem és elegancia otthona a gyulai vár és Várfürdő közvetlen szomszédja, amely tökéletes kiinduló pontot jelent a gyógyulni vágyók és a városlátogatók számára egyaránt. Csúszdapark várja a Gyulára látogató vendégeket. Szállodai fürdőjegy kedvezményes, 6 év alatt ingyenes.

Szállás  >   Panzió
Dél-Alföld   >  Békés  >  Gyula
Jellemzők: Wellness, Bababarát, Családbarát, Városlátogatás
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Fürdő Panzió - Gyula SZÉP Kártya
A teljesen újjáépített Gyulai Várfürdő a Dél-Alföld legújabb, legmodernebb európai színvonalú strand- és gyógyfürdője lett, 19 medencéjével a Magyar Fürdőszövetség által minősített legmagasabb kategóriájú, négycsillagos strand- és gyógyfürdő minősítést nyerte el.

A vendégek a Gyulai Almássy kastély gyönyörű ősparkjában igénybe vehetik a gyógyélménymedencéket, gyermek-víziparadicsomot, pezsgő és hullámmedencét, óriás és kamikázecsúszdákat, valamint a télen is használható versenyuszodát. Újdonság a welnessközpont, mely a Gyulai gyógyfürdő zárása után is igénybe vehető, itt 10 vízi élményelemen kívül szaunafülkék és gőzkabin szolgálja az egészséges életmódhoz nélkülözhetetlen feltételeket.
Cím:
5700 Gyula, Tiborc u. 14/b
Tel.: (20) 515 0488
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
46° 38' 45.5" N, 21° 17' 24.1" E


Megközelítés:
Könnyű megközelítés az ország bármely pontjáról. Amennyiben vonattal vagy busszal érkeznek hozzánk kedvezményes transzfer taxi száma: 0630/179 9219. Autóval érkező vendégeink az M5 autópályán tudnak hozzánk jönni.

Kiemelt elfogadó helyek: