Frozen & Belga Gofri - Siófok

Kicsi üzlet, nem mennyiséget termel mint inkább minőséget, hagyományos és mentes sütemények kaphatók, Lavazza kávé, Gelato lágyfagylalt, Forró gofri, Császármorzsa, Palacsinta, Brigadeiro, Fröccs, Aperol a forró estékre, szállas teák a szelesnapokra, üdítők, fagylalt kelyhek!

Vendéglátás  >   Kávézó, cukrászda
Dél-Dunántúl   >  Somogy  >  Siófok
Jellemzők: Vegetariánus ételek, Házias ételek, Speciális ételek, Sütemények, Kerthelyiség-terasz
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Frozen & Belga Gofri - Siófok SZÉP Kártya
A vendéglátásban több mint 30 év tapasztalata, tudása van e pici üzletben. A hosszú évek alatt kiderült, hogy igény van azokra a helyben készült termékekre, amelyek nem csak szépek, de finomak is!

Egyre jobban hiányoznak a polcokról azok a termékek, amelyek a régi ízeket adnák vissza. Rengeteg ember küzd allergiával, ezért gondoltunk egy szépet, és a nagyi receptjeit átírtuk, és kikísérleteztük, hogy ne kelljen a finom süteményeket senkinek sem nélkülözni!

Mivel nincs mindenkinek egyforma ételallergiája, így kérésre mindent elkészítünk akár tortát vagy hétvégi süteményt is! Meleg desszertjeink frissen készülnek ezért picit várakozni kell, de mindenkit kárpótol az íz és illat élménye!

Mindenkit nagy szeretettel várunk üzletünkben!
Cím:
8600 Siófok, Főtér 5. (Hock János köz)
Tel.: (30) 939 9589
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
46° 54' 11.9" N, 18° 3' 13.6" E


Megközelítés:
A vasútállomástól illetve buszállomástól sétával 5 perc, autóval közlekedők parkolni tudnak a 3 percre lévő parkolóban! A Főtér kerékpárral megközelíthető a tér felől, illet a szép park felől! A hajóállomástól 8 perc séta!

Kiemelt elfogadó helyek: