Friendance - ahol a tánc az élet! - Budapest

Attól a perctől kezdve, hogy a tánc belép a hétköznapjaidba, megváltozik az életed. Új mozgásformák, új barátok, új hobbi. Lendületes táncórák, vidám hangulat, összeszokott tanárpárosok, több, mint 20 év tapasztalattal. Ezt nyújtjuk Neked minden alkalommal.

Szabadidő  >   Sport, fitness
Budapest és környéke   >  Pest  >  Budapest
Jellemzők: Fiataloknak, Középkorúaknak, Kulturális szolgáltatás, Testedzés, Szórakozás
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Friendance - ahol a tánc az élet! - Budapest SZÉP Kártya
Életünk minden percét annak szenteljük, hogy még többet adjunk Neked magunkból. Abban a ritka és egyben szerencsés helyzetben vagyunk, hogy a kedvenc hobbink egyben a munkánk is, így garantáltan jó kezekbe kerülsz! Mi nem csak azt mutatjuk meg Neked, hogy érdemes elkezdeni ezt az utat, végig is kísérünk rajta, bármilyen táncstílusról is legyen szó.

A ma népszerű páros divattáncok (bachata, kizomba, kubai salsa/casino) és hagyományos-tradicionális (son cubano, semba, rumba cubana) páros táncok oktatása mellett klasszikus társastáncok (latin-amerikai és standard), báli táncok és esküvői táncok oktatásával is foglalkozunk. A szóló táncműfajok kedvelőinek is jó hírünk van, workshop sorozatainkban újabb és újabb stílusokkal ismerkedhetnek meg.

A táncoktatás mellett az egészséges életmódra is gondolunk, így fitness és fitdance órákat is tartunk a mozogni vágyóknak.

Nyári tábort és évente több táncos hétvégét is szervezünk többnyire a Balatonnál, ahol mind a táncot kedvelők, mind a pihenni vágyók megtalálják számukra a legjobb kikapcsolódást. Intenzív tánchétvégék és nyári intenzív tanfolyamok is tarkítják szolgáltatásaink sorát.

Saját szervezésű gyakorló estjeinken pedig a tanfolyamokon megszerzett tudást akár azonnal lehet kamatoztatni.

Nálunk a tánc az élet.
Cím:
1077 Budapest, Garay utca 2.
Tel.: (30) 431 0792, (30) 905 1898
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01-12.31
GPS:
47° 30' 2.4" N, 19° 4' 44.5" E


Megközelítés:
Stúdiónk a Garay utcában található, a Keleti pályaudvarnál. M2 vagy M4 metróval a Keleti pályaudvar megállótól 2 perc séta a Garay Dance Corner. A Rottenbiller utcában található a 78-as trolibusz megállója is. A megállótól számítva az első utcában van stúdiónk.

Kiemelt elfogadó helyek: