Freezza - Dunaharaszti

100%-ban glutén-, laktóz- és cukormentes pékség és étterem. Az ételérzékenységek mellett nagy figyelmet fordítunk vega és vegán vendégeinkre is. Igyekszünk mindenki igényeit kielégíteni, és igazán ízletes fogásokat kínálni. Hetente megújuló ajánlatokkal, valamint mentes heti menükkel várjuk Önöket.

Vendéglátás  >   Étterem
Budapest és környéke   >  Pest  >  Dunaharaszti
Jellemzők: Magyaros ételek, Vegetariánus ételek, Speciális ételek, Heti menü, Házhozszállítás
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
Freezza - Dunaharaszti SZÉP Kártya
Az étterem ötlete 2017-ben kezdett körvonalazódni bennünk. Eleinte csak egy mentes pékséget álmodtunk meg, ahová az ételérzékenyek, cukorbetegek, fogyni vágyók is betérhetnek és biztonsággal választhatnak maguknak a teljes termékpalettáról. Amikor az ismerősök és barátok körében felvetettük az ötletet, mindenkinek volt egy új javaslata mit fogyasztana még szívesen egy ilyen helyen.

Így gondoltuk tovább a lehetőségeket és azon kaptuk magunkat, hogy már nem csak egy pékségről hanem egy étteremről is beszélgetünk. Aztán az álmodozásból tervezés lett és sikerült olyan emberekkel elkezdenünk a közös munkát, akik mindannyian maximalisták a maguk szakterületén. Ennek eredményeképpen több mint egy év munkájával a hátunk mögött, úgy érezzük sikerült megalkotnunk azt, amit elképzeltünk!
Cím:
2330 Dunaharaszti, Rákóczi u. 51.
Tel.: (70) 244 4222
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
47° 21' 3.4" N, 19° 6' 21.2" E


Megközelítés:
Éttermünk Dunaharasztiban az M0 autóút lehajtójától mindössze pár percre található a Rákóczi u. 51. szám alatt.

Kiemelt elfogadó helyek: