Frangipani Balinéz és Thai masszázs - Vecsés

2013 márciusában megnyitott Magyarország első Balinéz masszázs szalonja eredeti indonéz/balinéz masszázs terapeutákkal! Legyen a vendégünk, próbálja ki Ön is masszázsainkat balinéz masszőzeink által, akik az “Istenek szigetéről” hozták el nekünk ezt a csodálatos masszázsélményt!

Szabadidő  >   Egészség
Budapest és környéke   >  Pest  >  Vecsés
Jellemzők: Családoknak, Egészségügyi szolgáltatás, Stresszoldás, Wellness, Szépségápolás
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Frangipani Balinéz és Thai masszázs - Vecsés SZÉP Kártya
A balinéz masszázs Bali szigetéről származik, rendkívüli relaxációs hatással bír. Ez a masszázs egy a tradicionális indonéz masszázsok közül, mely masszázstechnikák egyedi kombinációját alkalmazza.

A masszázs fő célja az elme ellazítása, de mivel a balinézek úgy gondolják, hogy ezt úgy tudják elérni, ha a Qi, vagyis az életenergia, akadálytalanul áramlik a testben, ezért a masszázzsal a vér és az oxigén szabad áramlását kívánják elősegíteni, hogy oldják a blokkokat. Ezért – épp úgy, ahogyan a thai masszázs- a meridián vonalak (a test energia-pályái) mentén dolgozza végig a testünk izmait. Elég erőteljesen. A sokszor törékenynek tűnő balinéz masszőzök akupresszúrás technikákat, pont-nyomást és tenyérrel való szorítást, kombinálják a nyugati ember által jobban ismert masszázstechnikákkal, mint a gyúrás vagy a simítás.

A balinéz masszázs során tehát egy erőteljes mély-izom masszázs segítségével érik el, hogy energiablokkjaink oldódjanak, és újra életerősnek, energikusnak érezzük magunkat, az elménket pedig le tudjuk csendesíteni. A nyugalom állapota a különleges technikának köszönhető, a szakember a tenyerét, könyökét használja.

Kezdetben a balinéz masszázs kizárólag balinéz és jávai területeken volt használatos. Idővel a technikát és a tudást tovább adták. A masszázs célja az egészség helyreállítása és a maximális relaxáció.

Ez a masszázs egyedülálló, mert hasznosítja a kombinált technikai elemeket ,mint a thai masszázs, svédmasszázs lágyabb fogásai,a sport,shiatsu, és a lomi-lomi masszázstechnikák). A mentális relaxáció csak az egyik célja a balinéz masszázsnak, a masszázs célja az is, hogy a feszült izomszövet „megnyugodjon”, ezáltal serkenti a teljes test és a lélek egészségét, a tökéletes ellazítást, az energiák áramlását, és az energiablokkok feloldását.
Cím:
2220 Vecsés, Fő út 158.
Tel.: (70) 555 6662
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
minden nap 10-20óráig
GPS:
47° 24' 44.8" N, 19° 16' 3.2" E


Megközelítés:
Vecsés központjában a Fő út 158 szám alatt található 200 m2-es szalonunk a K&H Bank emeletén.
A BUD repülőtértől autóval kb. 4 percre vagyunk elérhetőek a 400-as úton. Volánbusszal és BKV 200-as járatával is megközelíthető szalonunk.

Kiemelt elfogadó helyek: