Forum Hotel - Szombathely

Tegyen egy időutazást és válassza Szombathely legújabb szállodáját, mely a római kor hangulatát idézi. A város történelmi Fő terének szomszédságában elhelyezkedő Forum Hotel 30 szobával és egy 200 fős étteremmel várja a pihenésre vágyó vendégeit Szombathelyen.

Szállás  >   Hotel****
Nyugat-Dunántúl   >  Vas  >  Szombathely
Jellemzők: Városlátogatás, Aktív pihenés, Rendezvényhelyszín
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Forum Hotel - Szombathely SZÉP Kártya
Szombathely legújabb szállodája a város gyönyörű Fő terén várja a pihenni vágyó vendégeket, legyen szó akár hosszabb távú kikapcsolódásról, vagy akár csak egy éjszakás pihenésről! A teljesen újonnan épült lakrészek mindegyikébe prémium minőségű matraccal, televízióval, nagy sebességű vezetékes és vezeték nélküli internettel, illetve légkondicionáló berendezéssel tesszük a pihenést felejthetetlenné!

A szálláshely földszintjén és pincéjében egy 200 fő egyidejű befogadására alkalmas - római kori hangulatot árasztó éttermet varázsoltunk, melyben a hazai és nemzetközi ízek is fellelhetőek! A szálláshely jellegét tekintve tökéletes céges rendezvények, esküvők lebonyolítására is. Az üzleti utazók / átutazók mindent megtalálhatnak, ami a tökéletes pihenés kelléke, míg nagyobb lakrészeink ideális teret biztosítanak akár pároknak - családoknak is!

Élvezze a nyüzsgő belvárost és fedezze fel Szombathely szépségeit! A szálloda saját - privát - kamerával megfigyelt parkolóval és mélygarázs parkolási lehetőséggel is rendelkezik!
Cím:
9700 Szombathely, Kossuth u 2.
Tel.: (70) 504 1000
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
47° 13' 47" N, 16° 37' 14.9" E


Megközelítés:
Szombathely mind tömegközlekedéssel, mind egyéni közlekedéssel könnyedén elérhető. Az osztrák határtól mindössze 18 km-re tökéletes hely akár tranzit szállásnak, akár pihenésre is.

Kiemelt elfogadó helyek: