Fonte Hotel - Győr

A szálloda Bécs-Budapest között félúton, Győr történelmi belvárosában található. Az épületegyüttes Közép-Európa legszebb barokk főtere, a Széchenyi-tér és a Győri Nemzeti Színház között helyezkedik el, egyszerűen megközelíthető, saját parkolóval rendelkezik.

Szállás  >   Hotel***
Nyugat-Dunántúl   >  Győr-Moson-Sopron  >  Győr
Jellemzők: Bababarát, Családbarát, Városlátogatás, Aktív pihenés, Rendezvényhelyszín
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Fonte Hotel - Győr SZÉP Kártya
A Fonte Hotel Győr történelmi belváros szívében, Közép-Európa legszebb barokk tere, a Széchenyi-tér szomszédságában található szálloda. A Nemzeti Színház mellett, közelben a Bazilikával, a Dunakapu-térrel, számos lenyűgöző nevezetességgel és a Győri Élmény- és Termálfürdővel. A hotelből a romantikus hangulatú győri belvárosban remek éttermek, bárok, kávézók, üzletek, sétatávolságban elérhetők. A szálloda remek választás a lüktető belváros és pezsgő kulturális élet felfedezésére.

A hotel műemléki környezetben egy XVIII. századi lakóházban került kialakításra, nemdohányzó szobái és számos belső tere őrzi a kor hangulatát és szépségét. A szálláshely épületében különböző kategóriájú, jól felszerelt és esztétikus szobákkal várjuk. Vendégeink kényelme érdekében mindent megteszünk, legyen akár üzleti utazó akár turista.

Tágas és kellemes reggeliző éttermünk gazdag, helyben készült büfékínálattal várja.

Bankett termünk számos sikeres üzleti, családi vagy baráti összejövetel helyszíne lehet, mini konferencia-, tárgyaló a megbeszélés vagy továbbképzés jellegének megfelelően kialakítható.

Látogasson el szállodánkba Ön is és élvezze a teljes kikapcsolódás és vendégszeretet felejthetetlen pillanatait. Csapatunk az Ön igényeinek megfelelően, gondosan kialakított szolgáltatásokkal, készséggel áll rendelkezésére.
Cím:
9022 Győr, Schweidel u. 17.
Tel.: (96) 513 810
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
47° 41' 14.2" N, 17° 38' 7.8" E


Megközelítés:
A bejelentkezéshez a hotel főbejárata a 9022 Győr, Kisfaludy utca 38. szám alatt található, ezért kérjük vendégeinket, hogy a Kisfaludy utca felől közelítsék meg az épületet. A navigációs rendszerben ezt a címet adják meg.

A hotel a belváros szívében, sétáló övezetben található. A szállodához behajtani a Kisfaludy utcán keresztül lehet. Parkolni az utcában, az Árpád vagy a Dunakapu parkolóházakban vagy a szálloda privát parkolójában lehet.

Kiemelt elfogadó helyek: