Ferris Wheel Kft. - Budapest

Éld át az Óriáskerék lélegzetelállító élményét és légy részese a város életének úgy, ahogy korábban még nem tapasztaltad. Az óriáskerékről a város összes nevezetessége látható teljes panorámában, dunai hajóktól a Budai Váron át egészen a pesti templomtornyok sokaságáig.

Szabadidő  >   Egyéb szabadidő
Budapest és környéke   >  Pest  >  Budapest
Jellemzők: Csoportoknak, Gyermekeknek, Fiataloknak, Családoknak, Látnivaló
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Ferris Wheel Kft. - Budapest SZÉP Kártya
65 méter magasról csodálhatod meg a főváros nevezetességeit, ha a budapesti Óriáskereket választod. Legyen tél vagy nyár, délelőtt vagy késő éjszaka, hazánk legnagyobb óriáskereke egész évben lélegzetelállító panorámával kecsegtet.

Látvány, élmény, szórakozás, romantika, mini üzleti tárgyalás. Budapest egyetlen óriáskereke várja Önt családjával, szerelmével, barátaival és munkatársaival együtt. A megvásárolt jegy 3 teljes körre szól az üzemeltetők által kijelölt kabinban. Kerekesszékkel is használható az óriáskerék egy külön fenntartott nagyobb méretű kabinban. Az Óriáskereket tizennégy évnél fiatalabb gyermekek csak folyamatos szülői felügyelet mellett vagy más felnőtt kísérővel látogathatják.

Télen kabinjaink nem fűtöttek, azonban plédeket tudunk biztosítani vendégeink számára a komfortosabb hőérzet érdekében. Az Óriáskerékre állatokat – a jogszabályban meghatározott segítő, vakvezető és rendőrségi kutyák kivételével – nem lehet felvinni.
Cím:
1051 Budapest, Erzsébet tér
Tel.: (70) 636 0629
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:


Megközelítés:
Az Óriáskerékhez eljuthatsz busszal, metróval, HÉV-el vagy villamossal is. Ezek a vonalak és útvonalak azok amiknek megállójuk van a közelben:
Autóbusz: 115, 15, 178, 9, M3
HÉV: H5, H7
Metró: M1, M2
Villamos: 2, 47, 48, 49

Kiemelt elfogadó helyek: