Fenyőrügy Vendégház - Őriszentpéter

Erdőszéli 8 fős, kisállatbarát vendégházunk Őriszentpéteren, az Őrségi Nemzeti Parkban található, fél hektáros erdősült telken, 3 szobával, egy tágas lakótérrel, nagy terasszal és tűzrakóhellyel várja a családokat, baráti társaságokat. Szaunázási és reggelizési lehetőség a közelben.

Szállás  >   Vendégház
Nyugat-Dunántúl   >  Vas  >  Őriszentpéter
Jellemzők: Bababarát, Családbarát, Falusi turizmus, Aktív pihenés, Vízparti-vízközeli
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Fenyőrügy Vendégház - Őriszentpéter SZÉP Kártya
A Fenyőrügy vendégház az Őrségi Nemzeti Park területén, Őriszentpéteren helyezkedik el az egyik legcsöndesebb szer, a Galambosszer végén. Erdők és mezők határán, 5600 négyzetméteren, egy fiatalos tölgyes és egy idősebb erdei fenyő csoport között épült ez a 140 négyzetméteres, a vidék építészeti hagyományát folytató, földszintes családi ház. Hagyományos gerendavázas szerkezete és vályogtégla falai télen jól tartják a meleget, nyáron pedig kellemes hűvöset biztosítanak.

40 négyzetméteres, egybefüggő konyha-nappali-étkezőnk egy tágas belső „életteret” alkot, középpontjában egy ülőpadkás, beépített sütős, koronás cserépkályhával. A szoba üvegfalán keresztül közvetlenül az erdő fáit és lakóit látjuk. A belső lakóteret és a hozzá közvetlenül kapcsolódó nagy, déli fekvésű teraszt a felkelő és a lemenő nap is megvilágítja. Egy 8 fős baráti társaság vagy egy ugyanekkora nagycsalád kényelmesen tud itt összejönni, vacsorázni, társasozni, játszani. Konyhánk edényekkel, sütővel, gáztűzhellyel, fagyasztós hűtővel, kenyérpirítóval teljesen felszerelt. A házat télen három cserépkályha tartja melegen.

Három 2 ágyas szobánk van. A 15 m2-es sarki szobában egy franciaágy, a két kisebb, 10 m2-es szobában pedig két külön ágy található. A hetedik és nyolcadik személy a nappaliban elhelyezett kihúzható kanapén tud aludni. Gyerekek, várunk Benneteket a természet csodáin kívül társasjátékokkal, csepphintával, hintalóval, kuckóval, mesesarokkal. Kicsiknek egy 60x120 cm-es babaágyat, ágynemű, etetőszéket, pelenkázó alátétet, fürdetőkádat és zsámolyt biztosítunk.

Kisállatbarát szálláshely vagyunk szálláshelybarát kisállatok részére. Előre egyeztetést követően szeretettel várjuk négylábú barátainkat is.

A kert maga egy kiserdő fiatalos tölgyessel, idősebb erdei fenyőkkel, nyír-, tölgy és diófákkal, a völgyben egy kis kaszálóval. A délkeleti oldalon fekvő Kerengő ligetes, függőágyas pihenőrész, középen a Kerek Kerek tisztáson tűzrakóhelyet alakítottunk ki.
Cím:
9941 Őriszentpéter, Galambosszer 16/A
Tel.: (30) 238 9013
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
46° 50' 20.8" N, 16° 24' 2.7" E


Megközelítés:
Autósoknak parkolóhely a ház mellett. Őriszentpéter központjától pár perc autóval. A vasútállomás 3 km-re van a háztól.

Kiemelt elfogadó helyek: