Família Panzió - Győr

Várjuk Családias légkörű szálláshelyünkön, teljesen felújított, minden szobánk klimatizált, zárt - kamerával őrzött parkolási lehetőseggel. Nálunk a fotókon a valóságot találod! Bográcsozási - sütögetési lehetőséggel, fedett zárt kerékpár tárolással.

Szállás  >   Egyéb szállás
Nyugat-Dunántúl   >  Győr-Moson-Sopron  >  Győr
Jellemzők: Bababarát, Családbarát, Akadálymentesített, Városlátogatás
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
Família Panzió - Győr SZÉP Kártya
Kedves leendő Vendégeink!

Weblapunkból, s a benne található képekből, megtekinthetik újonnan felújított szobáinkat. Vállalkozásunkat 2018-ban kezdtük meg, amikor is átvettünk egy régi panziót, mely komoly kihívásoknak tett ki minket, de 2019-2020-2021 teljesen felújítottunk, saját ízlésünk és kényelmünk szempontjai szerint, mivel magunkénak érezzük, úgy gondoltuk, hogy másoknak is örömet tudunk így szerezni. Mindig arra fogunk törekedni, hogy a vendégeink igényét a lehetőségeinkhez képest a legjobban kielégítsük.

Szálláshelyünk nevében benne van, hogy család, bízunk benne, hogy a modern, ám praktikus és szép környezet meghozza eredményét, s a nevének megfelelően családias hangulatot tudunk teremteni Önöknek.

Szálláshelyünk kilenc szobából áll és három apartmanból.
Szobáink:
-egy, franciaágyas;
-egy, háromágyas, mely külön ágyakból áll;
-hét, két ágyas, mely külön ágyakból áll, de úgy van kialakítva, hogy bármikor összetolhatóak, így pároknak is tökéletes;

Minden szobához saját fürdő tartozik. Minden szobában van tv,klíma figyelembe véve vendégeink kényelmét kisalapterületen is megpróbáltuk kényelmesen és praktikusan berendezni szobáinkat.

Apartmanjaink:
- két darab háromszemélyes;
- egy darab négyszemélyes, akár családi apartmannak is hívhatnánk;
Jól felszereltek (mikrohullámú sütő, kenyérpirító, vízforraló, beépített főzőlap, hűtő,klíma), otthoni, családias hangulatot keltő helységek.

Szolgáltatásaink közé tartozik:
- Szauna, melyet minden kedves vendégünk használhat;
- Panziónk kamerával őrzött, éjszaka zárt parkoló rendszerrel működik;
-Motorosoknak illetve kerékpárosoknak, zárt garázst és szerelési lehetőséget tudunk biztosítani;
Apartmanjaink és szobáink modern stílust képviselnek.

Felújításunk nagyon sok és gondos munkával történt, Felújításunk nagyon sok és gondos munkával történt, bízunk benne, hogy megnyertük Önök tetszését.
Cím:
9028 Győr, Szent Imre út 131/b
Tel.: (70) 551 9999
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
47° 39' 17.9" N, 17° 39' 29.1" E


Megközelítés:
M1-es autópályáról a 82-es főútra letérve 1km-en belül megtalálja szálláshelyünket. A történelmi óváros 5 perc autózással megközelíthető.

Kiemelt elfogadó helyek: