EyeStyle Optika - Budapest

Szemüveg, napszemüveg,dioptriás napszemüveg, kontaktlencse és minden ami Optika. Szívesen segítünk bármiben ha kérdésed lenne felénk, rendkívül rugalmasak vagyunk. Keressetek minket bizalommal, szívesen rendelkezésetekre állunk egyéb optikai kérdések esetén is.

Szabadidő  >   Egészség
Budapest és környéke   >  Pest  >  Budapest
Jellemzők: Családoknak, Középkorúaknak, 50 év felettieknek, Egészségügyi szolgáltatás, Szórakozás
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
EyeStyle Optika - Budapest SZÉP Kártya
Megnyitottuk a Soós és Soós KFT. kötelékébe tartozó EyeStyle elnevezésű optikai szalonunkat 2020 március idusán Budapesten, a belváros szívében. Üzletünkben szakképzett Optometrista és Látszerész törekszik arra, hogy a legjobb tudásuk szerint kielégítsék a vásárlók látásproblémáival kapcsolatos kérdéseiket, igényeiket. Keressenek bizalommal Minket! Bármilyen kérdés, kérés esetén a rendelkezésükre állunk, akár munkaidőn kívül is.

Szeretnénk, hogy a hozzánk betérő ügyfelek, érdeklődők felejthetetlen élményben részesüljenek üzletünkben. Hivatásnak tekintjük a munkánkat és ezt a rajongást szeretnénk átadni mindenki számára.
Cím:
1075 Budapest, Síp utca 7.
Tel.: (70) 623 5122
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
47° 29' 46.4" N, 19° 3' 46.4" E


Megközelítés:
Astoria vagy a Deák Ferenc tér felől, a Rákóczi útról nyílik a Síp utca, a Libri könyvesbolt sarkán kell bekanyarodni hozzánk. De a google térkép mindenben segít! :)

Kiemelt elfogadó helyek: