Erzsébet Dentál Fogászat - Budapest

Fogorvosaink elkötelezettek a fájdalommentes orvoslás mellett. A betegeket barátságos, mosolygós fogorvosok és asszisztensek fogadják az előzetesen egyeztetett időpontban. A rendelő családias légköre megnyugtatóan hat a betegekre a várakozás perceiben is.

Szabadidő  >   Egészség
Budapest és környéke   >  Pest  >  Budapest
Jellemzők: Családoknak, Egészségügyi szolgáltatás
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
Erzsébet Dentál Fogászat - Budapest SZÉP Kártya
Fogászatunk Pesterzsébet szívében, a városközpontban található, ahol már 1994. óta fogadjuk kedves Betegeinket.

Felújított rendelőinkben szakmailag felkészült fogorvosaink, asszisztenseink a legkorszerűbb érzéstelenítési technikával, magas szakmai színvonalon dolgoznak, így biztosítva fájdalommentes fogászati ellátást pácienseink számára.

Barátságos környezetben, családias légkörben, a legmodernebb gépekkel felszerelt, klimatizált rendelőkben várjuk szeretettel meglévő és új pácienseinket.

A fogászat előtt ingyenes parkolás biztosított. Váróhelyiségünket gyermekbarát módon alakítottuk ki és az iskolás, óvodás és ennél fiatalabb kis pácienseinknek játszósarkot rendeztünk be annak érdekében, hogy a várakozás percei játékkal, rajzolással, olvasással teljenek az izgalom és a félelem helyett.

Ugyancsak itt foglalhatják el magukat azok a gyermekek, akik szüleiket kísérik el a fogorvoshoz (szükség esetén a felügyeletet is biztosítjuk).

A kezelések árát bankkártyával, egészségpénztári kártyával és OTP SZÉP kártyával is lehet fizetni.
Cím:
1203 Budapest, Lajtha László utca 24. fszt. 5.
Tel.: (1) 284 6596
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
47° 26' 25" N, 19° 5' 54.3" E


Megközelítés:
M3 metro Határ úti megállójától Kispest-Határ út felől a 66-os és 66E jelzésű buszokkal Pesterzsébet városközpontig. Boráros tér felől a 23-as valamint a 23E jelzésű buszokkal a Baross utcáig.

Csepelről a 35-ös, 36-os, 148-as, 151-es autóbusszal Pesterzsébet, Baross utcáig. Soroksárról a 66-os, 166-os autóbusszal Pesterzsébet városközpontig.

A távolsági buszok megállóhelye a rendelőtől gyalog kb. 5 percre, a H6 HÉV megálló mellett található.

Kiemelt elfogadó helyek: