Erőtér - Budapest

Az ERŐTÉR egy olyan, jó értelemben vett "klasszikus" edzőterem Zuglóban, ahol a szabadsúlyos alapgyakorlatokat részesítjük előnyben. Olyan koncepciót követünk, ami a guggolás, fekvenyomás és felhúzás fejlesztése köré épül. Itt a testépítés vegyül az erőemelés világának technikai tudásával.

Szabadidő  >   Sport, fitness
Budapest és környéke   >  Pest  >  Budapest
Jellemzők: Fiataloknak, Középkorúaknak, Stresszoldás, Életmód, Testedzés
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Erőtér - Budapest SZÉP Kártya
Nem szorítunk időkorlát közé! Adott idősávban addig edzel, amíg neked kényelmes és persze hatékony, hiszen Te is és a többiek is a saját edzéstervetek szerint haladtok.

Nem hagyunk magadra! Minden edzési idősávban egy vagy több edző felügyeli és segíti a munkádat, fejlődésedet. Nem számít, hogy éppen hol tartasz, most van a tökéletes időpont, hogy elkezd! Lehetsz kezdő vagy haladó, a közös munka úgy indul, hogy felmérjük az edzettségi szinted és mobilitásod és ennek megfelelő, személyre szabott, teljesítmény fókuszú és erőemelés specifikus edzéstervvel segítjük folyamatos fejlődésed és céljaid elérését.

Nem neked kell egy sablon edzéstervhez igazodnod, hanem mi igazítunk hozzád egy hatékony, számodra működő edzésprogramot! Állapotodnak megfelelő mobilizáló nyújtógyakorlatokkal segítjük, hogy hatékonyan és biztonságosan tudd elvégezni az általunk előírt edzésmunkát. Edzéstervedet pedig online táblázatban, hétről hétre az edződdel együtt kezeled.
Cím:
1149 Budapest, Egressy út 23-25.
Tel.: (30) 485 0001
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
47° 30' 28.3" N, 19° 6' 28.7" E


Megközelítés:
Az edzőterem egy telephelyen található, amely az Egressy útról nyílik és a Törökőr utcával szemben van a bejárat.
Trolival:77-es Törökőr utcai megálló ingyenes parkolási lehetőség van.

Kiemelt elfogadó helyek: