Erla Villa - Eger

„Felnőttbarát Villa, ahol a pihenés és luxus kézen fogva járnak!”. Az Erla Villa felnőttbarát szálláshely a barokk gyöngyszemének is nevezett Eger belvárosában található egy csendes mellékutcában, egész évben ideális helyszínt biztosítva a minőségi pihenésre vágyóknak.

Szállás  >   Hotel****
Észak-Magyarország   >  Heves  >  Eger
Jellemzők: Wellness, Városlátogatás
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
K&H
Erla Villa - Eger SZÉP Kártya
A Villa 14 különleges hangulatú, gondosan megtervezett és egyedien berendezett lakosztállyal rendelkezik, amelyek dizájnját a modern és a barokk stílus ötvözete jellemzi. A zavartalan pihenés biztosítása érdekében, valamint a Villa felnőttbarát jellegéből adódóan, 14 éven felüli vendégeket fogad. A wellness részlegen egy beltéri medence, jakuzzi, finnszauna és szolárium áll a vendégek rendelkezésére. Az angolos stílusban berendezett szalonban biliárd és sakk, illetve egy privát moziterem teszi még teljesebbé a kikapcsolódás élményét.

Nagy hangsúlyt fektetünk a gasztronómiára. A séf által megálmodott gourmet ételek megkoronázzák az Erla Villa élményt.

A Villa ideális választás minden típusú rendezvényhez. A szálláshely diszkrét elhelyezkedése, külső és belső kialakítása miatt, szinte minden rendezvénytípust tökéletesen ki tud szolgálni. A különleges terek és a stílusos berendezés, már önmagában is emelik egy esemény fényét.

Az Erla Villa elsősorban kisebb létszámú rendezvények megtartásához ideális. Nagyjából 32-50 fő kényelmesen és biztonságosan elhelyezhető, bármilyen típusú eseményről is legyen szó. A Villán belül több terem is a vendégek rendelkezésére áll. A helyszínek más és más stílusúak, így könnyen személyre is szabhatóak. Az alább felsorolt termeken kívül tökéletes állapotú pincerendszer is található szállodánk alatt, aminek bérlése igazi jolly joker a sikerhez.
Cím:
3300 Eger, Kovács János u. 25-27.
Tel.: (36) 791 453
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
47° 54' 21.8" N, 20° 22' 14.7" E


Megközelítés:
M3-as autópályán haladva, térjen le Füzesabonynál a 114-es lehajtón, majd kövesse a 33-as és 3-as utat. Haladjon a 25-ös főúton, majd jobbra a Sertekapu utcán és balra kanyarodva a Kovács János utcához érünk.

Kiemelt elfogadó helyek: