Egészségház-Fitness - Budapest

"Mozdulj Velünk" prevenciós és fejlesztő mozgástréning "szárazon és vízben" és adj a szépségnek is! Ha ki akarsz kapcsolódni, jó fizikai állapotot fenntartani és fejleszteni és belső szépségedet egy külső ragyogásban kifejezni, itt a helyed! Ha unokádat hozod, közben Te is megtalálod amit akarsz!

Szabadidő  >   Egészség
Budapest és környéke   >  Pest  >  Budapest
Jellemzők: Csoportoknak, Fiataloknak, Családoknak, Szépségápolás, Testedzés
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
SZÉP Kártya
MKB
SZÉP Kártya
K&H
SZÉP Kártya
Egészségház-Fitness - Budapest SZÉP Kártya
Exluzív házban, kellemes környezetben minden korosztálynak jó kikapcsolódás az egészségért és a jó közérzetért. Kiss csoportokban, családi-, baráti közegben nagyon jó hangulatú foglalkozásokon vehet részt, melyeken fizikai és lelki feltöltődését garantáljuk!

Szolgáltatásaink magas színvonala minden igényét kielégítheti! Kozmetikánk a legmodernebb eszközökkel felszerelt, szaunában és a masszázs alatt ellazulhat, speedfitess-ben sérülések utáni regenerálódás is lehetséges! Csak jöjjön, lépje át a küszöböt és biztos visszatér!
Egészségház-Fitness szolgáltatásai:
aerobik
auqva-fitness
spinning
gyermek úszásoktatás
szauna
konditerem
hastánc
fodrászat
kozmetika
manikűr
masszázs
speed-fitness
zumba
TRX
Dband

Egészségház-Fitness - Budapest SZÉP Kártya Egészségház-Fitness - Budapest SZÉP Kártya Egészségház-Fitness - Budapest SZÉP Kártya Egészségház-Fitness - Budapest SZÉP Kártya Egészségház-Fitness - Budapest SZÉP Kártya Egészségház-Fitness - Budapest SZÉP Kártya Egészségház-Fitness - Budapest SZÉP Kártya Egészségház-Fitness - Budapest SZÉP Kártya Egészségház-Fitness - Budapest SZÉP Kártya Egészségház-Fitness - Budapest SZÉP Kártya

Cím:
1201 Budapest, Átlós u. 17-19.
Tel.: (1) 285 8102
Nyitvatartás:
h-p.: 08.00-21.00; szomb. :08.00-14.00
GPS:
47° 25' 23.2" N, 19° 6' 25.2" E
Megközelítés:
Ráckevei hév, 66-, 166-,36 -os buszok a Torontál u.-i megállónál. Autóval a ház előtt ingyenes privát parkoló.