Dr. Sárossi Benedek Bt. - Fogászati Centrum - Tatabánya

A fogászati szolgáltatások teljes spektruma, CAD/CAM technológiával rendelkező saját fogtechnikai laboratórium, 3D-s nagyméretű CBCT és panoráma röntgen központ. 6 fogorvossal, 2 fogtechnikussal, 6 dentál higiénikussal és 2 fogászati asszisztenssel áll az önök szolgálatára.

Szabadidő  >   Egészség
Közép-Dunántúl   >  Komárom-Esztergom  >  Tatabánya
Jellemzők: Családoknak, Egészségügyi szolgáltatás, Életmód, Szépségápolás, Szálláslehetőség
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Dr. Sárossi Benedek Bt. - Fogászati Centrum - Tatabánya SZÉP Kártya
Dr. Sárossi Benedek 2002. június elején megalapította a fogászatát Tatán, 2018. július közepén átköltöztünk Tatabánya szívében található tágasabb helyre. A tatabányai Fogászati Centrum fogorvosi és fogtechnikusi csapata fennállása 18 éve alatt több, mint 45 ezer magyar és külföldi páciens mosolyát varázsolta szebbé.
Modern, digitális CAD/CAM technológiával rendelkező fogtechnikai laboratóriumunk biztosítja a mindig pontos, tökéletesen illeszkedő és gyors megoldást a kisebb vagy nagyobb esztétikai problémák esetén.

Szakrendelőnk fogorvosai több éves tapasztalattal és számos továbbképzéssel rendelkeznek, a legkiválóbb szakemberekhez méltóan a legjobb minőségű alapanyagokkal és professzionális eszközökkel dolgoznak, hogy a legmagasabb színvonalú fogászati ellátást nyújthassák Önnek. Rendelőnk folyamatosan bővül, fejlődik, mindig követi az aktuális technológiai fejlődéseket, hogy mindig naprakészek legyünk.

- Bizonyos kezelésekre garanciát vállalunk.
- Egyedi árajánlatok készítése.
- Gyermekfogászattal is foglalkozunk.
- Igény szerint altatásos kezelések.
- 18 féle egészségpénztári egészségkártyát is elfogadunk.
- Fogászati és fül-orr-gégészeti 3D, nagyméretű CBCT és panoráma röntgen felvételek készítése időpont egyeztetés nélkül.

Úgy gondoljuk, elsődleges feladatunk pácienseink félelmének eloszlatása, akut panaszainak fájdalommentes orvoslása, ezáltal egy olyan páciens-orvos viszony kialakítása, amely a bizalomra épül. Fontos számunkra, hogy a rendeléseinket látogatók nálunk biztonságban érezzék magukat, merjék vállalni az általunk szükségesnek ítélt beavatkozásokat, sőt kialakuljon bennük az igény a rendszeres fogápolás és rendelői kontroll iránt akkor is, ha aktuálisan éppen nincsenek panaszaik.
Ezek után a ragyogó mosoly elérése valóban nem lehetetlen. Tekintse meg szolgáltatásainkat és forduljon hozzánk bizalommal!

Maximális odafigyeléssel, kedvező árakkal, garantált minőséggel várjuk volt és leendő pácienseinket a tatabányai fogászati rendelőnkben!
Cím:
2800 Tatabánya, Fő tér 18/C.
Tel.: (34) 301 702
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
H: 8:00–19:00 K: 8:00–19:00 Sze: 8:00–19:00 Cs: 8:00–19
GPS:
47° 35' 3.2" N, 18° 23' 54.5" E


Megközelítés:
A tatabányai Árpád szálló aljában helyezkedik el a rendelő, 60 szoba segíti a rendelői szolgáltatást, ha valaki távolabbról, külföldről érkezik. Tatabánya központjában, fő terén található a praxisunk.

A vasútállomás 500 m-re van tőlünk. Az M1-es autópályáról a 61, illetve 56-os lejárótól 5 km-re található meg a rendelőnk.

Kiemelt elfogadó helyek: