SZÉP Kártya elfogadóhelyek Tatabánya térségében

Kiemelt tatabányai (és környéki) elfogadó helyek:

A település kedvelt célpontjává vált a belföldi turizmusnak, kellemes hangulata, érdekességei, nyugodt pihenésre alkalmas helyei mind-mind vonzóvá teszik a környéket, ezen túl a Szépkártya elfogadóhelyek Tatabánya térségében is szép számmal gyarapodtak, így a kedvező fizetési lehetőségek is tovább segítik a turizmus helyzetét.

További látnivalók és SZÉP Kártya elfogadóhelyek Tatabánya településen:

A Gerecse és a Vértes közötti völgy ad otthont Komárom-Esztergom megye székhelyének. Tatabánya egyik legjellegzetesebb látnivalója a Turul-emlékmű. Ha Budapest felől érkezünk a városba, már messziről látható ez a 15 m szárnyfesztávolságú madárszobor. A szobor a Kő-hegyen áll, az emlékművet és a Szelim-barlangot egy szép tanösvény köti össze. A tanösvény bármilyen túrakedvelő generáció számára kényelmesen teljesíthető. A Szelim-barlang pedig ősember-leleteinek köszönhetően híres. A túra során a parkerdő jellegzetességeit is fel kell fedezni. Tatabányán is van Cifra Palota, más néven Tulipános Ház. A műemlék épületen túl érdemes felkeresni az Ipari Skanzent és a tatabányai múzeumot is. Tatabányán több köztéri szobrot, modern műalkotást és emlékművet is megcsodálhatunk. A környék felfedezése alatt elfogyó energiát városszerte pótolhatjuk. Plasztikkártya-elfogadó helyek Tatabánya számos pontján várják a turistákat. Az egész család számára ideális helyszín a felfrissüléshez Magyarország első családi fürdője, a Gyémánt Fürdő, mely egész évben várja vendégeit. Akik a fesztiválok hangulatát kedvelik, azoknak az évről-évre megrendezésre kerülő Szentivánéji Karnevál nyújthat remek programokat.

Fedezze fel a Széchenyi Pihenő Kártya elfogadó helyeket Tatabánya környékén és takarékoskodjon akkor is, ha pihen és kikapcsolódik. A weboldalunkon minden információt és lehetőségek megtalál, amire csak szüksége lehet.